67

Анонимен

преди 7 години

До Йово100+

66

Спрете диверсиите

преди 7 години

АКо БАшар АСАД беше въвел веднага извънредно положение в Сирия нямаше д а има милиони убити и милиони бежанци..Човека послуша западни наркомани направи избори .Преди да нападнат Сирия с холограмно декодиращо обсебващи оръжия в СИрия нямаше убииства,кражби,зверства..Спокойна тиха мирна приветлива република.

65

турчина

преди 7 години

До 85"И анадолски, дюнера са го правили във Египет. 5000 години преди появата на турция."Значи Рамзес всъщност държи дюнер а не жезъл

64

Ангел

преди 7 години

Спящите Нацистки клетки събудят ли се в Германия знайте че Дюнерджии ще се търкалят по земята.Сега са едни от най-толерантните в Европа защото изкупуват грехове от миналото но много скоро ще осъзнаят че това не е Толерантност това е Толерастия!Все още е рано. Трябва да му дадем време на Ердоган и на Мюсюлманите да ги намразят и най толерантните и тогава.... както казва Влад Цепеш ще им изпържем жените и децата и с тях ще ни нахраним прасетата а мъжете ще одерем и с кръвта им ще си напоим лозята!

63

Харем Селям

преди 7 години

- Искаме си територията да си е пък наша вече!- Да ама нас, раята, кой ще ни асвабаждава от китайците след пет иляде години?

62

Салям Селап

преди 7 години

- Ние, българските помаци, се заклеваме, че вече нема да верваме ни в Мухинамеда, ни в Аллах дупеда!- А в какво ще вервате вече?- Само в Пчелните кошери дето идат да ни бодат у дзадниците! *** добре, че са малко!

61

Потур Селям

преди 7 години

- Ние съвременните БЕЙОВЕ не верваме на Потурани, нито на 500 лв. пенсии!- И ние Селям Потур също не верваме, *** на Демокрацията нерваме!

60

ОСМАН

преди 7 години

НЕ ВЯРВАМ НА СВЕТА ДА ИМА ИСТИНСКИ ТУРЧИН .КОЙТО БИ ГЛАСУВАЛ С НЕ НА РЕФЕРЕНДУМА.ТЕ НА ВРЕМЕТО И СРЕЩУ АТАТЮРК Е ИМАЛО СЪПРОТИВА ОТ ХОДЖИТЕ.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ СЪБУЖДАНЕТО НА ИМПЕРИЯТА.И В КОРАНА ГО ПИШЕ.21 ВЕК Е НОВОТО НАЧАЛО.ВЕЛИКИЯТ И БЛАГОСЛОВЕН АСКЕР ОСВОБОДИЛ КОНСТАНТИНОПОЛ.БЛАГОСЛОВЕН ОТ ПРОРОКА ВОЙНИК.НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ.КЪСАЙТЕ СИ ШОРТИТЕ.НЕМА НАЧИН .ПРЕДСКАЗАНО Е!

59

Анонимен

преди 7 години

Анадолците си мислят, че всичко са измислили те и че всички територии са техни. С една дума, историята започв с тях.

58

байхейс

преди 7 години

До Анонимен"Във Израел по неясни причини кока колата е забранена."ако имаш представа от какво я правят Американците и ти няма да пиеш и ядеш нищо Американско или Канадско !

57

СУЛТАН

преди 7 години

Да живеее Султана,новият Ангел спасител на Българския народ от вечния глад и мизерия.....БГ да се управлява от Султана и ще е пътииии по добро,видя се че българина от кражба и корупция за нищо не става и за два сребърника ще си продаде и майка си

56

Европеец християнин

преди 7 години

За бога,братя,не купувайте.Фалирайте ги.

55

EVET

преди 7 години

До 75наблягаш на домуз а?

54

турчина

преди 7 години

Немога да разбера защо германците толгова ги е страх от това че техните граждани от турски произход са подкрепили Ердоган???? Нали това е ДЕМОКРАЦИЯТА да можеш да упражняваш правото си на глас без страх. Но някой в ЕС се опитва да ги сплаши тези хора, а после европейцте били демократични и уважавали правото на глас на всеки гражданин.... смешни сте

53

Анонимен

преди 7 години

Викинга ще гебердяса ако не има анадолска кухня

52

БАРБА ТОМА

преди 7 години

ТУРКО ФИЛЕВЕ КЕ ТОН ГОЛО СУ ФИЛАЕ - казвасе баба ми,едно бреме много бесе патила от тиах!!!

51

преди 7 години

Най толерантните - европейциите, а се изнервят и ядосват, че някой не гласувал както те виждат кое е добро и кое е лошо . Къде е разбирането ,къде е търпимостта на велика Европа? Ердоган имат право да го харесват всички

50

Анонимен

преди 7 години

До АнадолскиБе Анадолски, аз в казарма съм ходил, и знам кои наблягаха на интеграцията със същия пол. Тия ги разправяй на сдуханите феминиски, не на мене.

49

Анонимен

преди 7 години

Че те ядат ли? Това да не им е България, където народа нагъва арабско днк ...

48

Анонимен

преди 7 години

Хаха направо нямам думи... :D :D :D