8

Бобо

преди 7 години

4000-5000км.Това е маса гориво.По бензиностанците тея спят ли.А и от къде толкова кинти у тоя ***.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз карам самолет...от тия въображаемите...да де един от българските истребители. Тия дето охраняват въздушното ни пространство сещате се

6

Анонимен

преди 7 години

Като бяха малък карах две коли един Кадилак и един Шевролет, ама бяха Мачбокс.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз като бяха малък карах детска количка, по-точно бях навигатор, а я караше мама.

4

Там няма милиция

преди 7 години

На Запад не е като в комунистическите страни, през 5 м. милиционер, да ти иска рушвет. Та са го спрели за да му помогнат за брояната и са видели, че е малък. Иначе можеше да си кара колкото си иска.От София като пътуваш към Атина на гръцка територия няма да видите нито един полицай на магистралата. А и да видите, ако не нарушавате правилника, няма да ви спрат за "проверка" на стопове, аптечка, триъгълник и т.н. глупости и накрая да ви вземат 20 кинта - "Какво правим сега?".

3

Анонимен

преди 7 години

Голямо чудо. Аз на 13 годинки през 1995 г.като докарах мерцедеса от Саарбрюкен до България защото баща ми трябваше да кара буса пълен с багаж а майка нямаше книжка та голямо чудо е станало. Благодарение на това че бях едър сложих си тъмни очила и на границите си минавах за възрастен. Не е първият нито последният който ще кара на такава възраст. Даже такива малки карат по добре от възрастни. Е не всички но поне една четвърт се справят.

2

Анонимен

преди 7 години

изкара си шофьорския изпит

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на детето