6

анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ СЪЩО ДА СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ---МАЖОРИТАРНИ ТАКА КАЗА Б Б---ЩЕИЗРИТА ОП И НЕВОЛЯ И --САМ КРАДЕЦЪТ Е ЦЯЛ КРАДЕЦ НЕМА ДА ДЕЛИ

5

Дедо Ванчо

преди 7 години

Изборите ке спечели една убава руса жена. И така ке изгони copocoидите от Франкия.Френките ке сключат мир с русите за голем ужас на англосаксите и краварите отвъд големата вода. Убавата руса жена ке говори с един дребен властелин в града с цървени плочи и властелина ке изгони хуните от Еуропата. После зад големата вода ке настане глад и ужас. Ке се бият краварите и църните шебеци. Накрая ке се взриви големата бомба и Кравария ке загине завинаги. И така ке настане световниот мир за иладолетия.

4

Анонимен

преди 7 години

Абе тия французи си нямат никакво понятие от уседналост. Трябва да се поучат от нашия *** Радев специалист по конституционна уседналост и да забранят да се гласува извън пределите на европейска Франция.

3

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, няма да има атентати. Местните клоуни така и не се научиха какъв е смисъла на атентата.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво се правят на димукрати ,честни и почтени ! То всичко е решено отдавна .. Човекът на Синедриона- Макрон . Няма съмниние. Нали е Ивр.еин !

1

Българин от Германия

преди 7 години

В много европейски страни подобни на АзГ партии вече са в правителството, германците малко са по-бавни, но и те ще свикнат с АзГ и ще я приемат като нещо нормално и необходимо.