19

Анонимен

преди 7 години

ей мюфтия ой мюфтия с кеф да

18

Анонимен

преди 7 години

Тия джихадисти от колко години ги съдят вече?!

17

Пешо

преди 7 години

Динко защо не го върже със свински опашки тоя да не избяга тая *** ***!

16

Пешо

преди 7 години

За такива като тоя трябва връщане на Бъргаските имена и бой в народната милиция!Тоя бих го кръстил Мед Муха!

15

Vlado 14

преди 7 години

Смърт за тая ислямска ***

14

Разсеян шофьор

преди 7 години

Абе, защо не се намери един шофьор, който да обърка газта със спирачката?Условна присъда 3 години макс. Иначе, много са смели някои над клавиатурата.

13

19900

преди 7 години

Не само може да се укрие, а да си продължи радикалната пропаганда. А вие не се правете на свенливи булки - дръжте се като достойни защитници на Отечеството ни. Стига кълчене, стига фалшиви пози! Мобилизирайте мозъчните си клетчици и структурирайте качествено обвинение, като наричате нещата с истинските им имена и посомите всички опасности и необратими последствия от радикализацията на отделни граждани и дори многочислени групи в нашето общество. Гледайте какво става в Белгия, Франция, Германия.

12

****

преди 7 години

Какво още се занимават с този,разгласете публично,че е освободен,закарайте го близо в някоя гора,там където се навъртат мечки или вълци,вържете го в някое дърво,и на другия ден вървете и си приберете белезниците,и проблема е решен,мирно и тихо.

11

LIBERTE

преди 7 години

Ще пратим скоро време Европейски- френски адвокати за Ахмед Муса и ще докажем на корумпираната Българска правосъдна система че нашия брат Ахмед Муса нямо нищо общо с Ислямска Държава и ще съдим БГ където трябва....за всеки проблем на българина вечно са виновни я турци,я роми,я бежанци......трябва да се сложи край на тази гнусна пропаганда

10

LIBERTE

преди 7 години

СВОБОДА за мирния имам Ахмед Муса и строг доживотен затвор за лидерите на Псевдопатриотите-фашистите които денонощнонасаждат етническа злоба и омраза в Българското общество......Ахмед Муса да съди корумпираната Българска държава в СТРАСБУРГ ..

9

Гнус ме е

преди 7 години

Няма пари човечеца.Ако имаше,щеше отдавна да е невинен.Най-опасни за обществото и държавата са корумпираните простаци,облечено в черни раса.

8

САКАЛЛЪ ШЕРИФ

преди 7 години

КАТО МУ ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ И ОСОБЕНО БРАДАТА МУ - КЕЧИ САКАЛЛИЯ ,ВЕДНАГА РАЗБИРАШ ,ЧЕ В ГЛАВАТА МУ НЯМА ГРАМ МОЗЪК ,АБСОЛЮТЕН ИСЛЯМСКИ ФАНАТИК ГОТОВ ДА СЕ САМОВЗРИВИ СРЕД ТЪЛТА ОТ ХОРА ЗАЩОТО ПОСЛЕ АЛЛАХ ЩЕ ВО ВЪЗНАГРАДИ И ЩЕ МУ РАЗРЕШИ В РАЯ ДА ПРАВИ СЕКС С 40 ДЕВИЦИ ! ПОЗДРАВИ ОТ *** !

7

"Мустафа"

преди 7 години

Горкия човек,ще си измият ръцете с него за съжаление.

6

Хм

преди 7 години

Като им се спре финансирането от С.Арабия и Турция,ро.ския джихадизъм бързо ще се спихне.Тия без далавера пръста си не мърдат,а с недоходните идеологии са направо скарани.

5

Анонимен

преди 7 години

A тази госпожа Елвира, защитничката му, съвест има ли?

4

E

преди 7 години

Такива зловредни елементи не трябва изобщо да излизат от затвора!

3

шефкет шекер махала

преди 7 години

Колко глупава съдебна система имаме. Трета година е задържан без никакви доказателства , че има връзка с някой от Ислямска държава. Ако има - защо не е осъден? Не съм дълбоко вярваш , но на драго сърце съм готов да изляза на улицата и да се боря за да бъде освободен. Вчера някой е решил да махне забрадката. Издават закони неграмотните съветници. Това е моята родина - България. Аз и членовете на моето семейство ще се обличаме както решим ние.

2

Анонимен

преди 7 години

Докато т.н. Правосъдие се мотае и играе на демокрация, този амуджа ще избяга и ще им се смее от И.Д. Франция регулярно си страда от пристъпи на законност и демокрация поради което съдени по няколко пъти амуджи си трепат франсета когато са в настроения. И у нас ли трябва да загине някой от побърканите амуджи за да се усетят властниците?

1

zeus

преди 7 години

В едни други времена този отдавна щеше да е получил куршум в мазето на милицията и да нахранят прaсeтaта с него...