16

майна

преди 7 години

Колко лежа руснакът Максим Стависки, който пиян навлезе в насрещното и уби младеж? ...нито един ден. Ето за това има катастрофи.

15

до 16

преди 7 години

Не е на пътя Пловдив-Асеновград,а стана на околовръстното на отбивката за Кадиево!

14

Анонимен

преди 7 години

Значи тоя хлапак одзад е изблъскал колата на възрастните и тя е изхвърчала в насрещното.Пътят Пловдив Асеновград е много натоварен от 50 години през събота и неделя .Почти невъзможно е отсреща да няма кола,тир,мотор .Та за мен си е предумишлено убииство и изблъскващата кола го е блъснала нарочно .

13

Кирил Софийски

преди 7 години

За мургавел ли става въпрос ?

12

Анонимен

преди 7 години

Ауди, Мерцедес, Сеат.. само липсва и БМВ..

11

Анонимен

преди 7 години

В Пловдив освен ниско интелигентни хора и простаци друго няма.Масово карат таралясници на 10 плюс години. Дошли от село и със тях и простотията им. Ето го и резултата.

10

Анонимен

преди 7 години

Баси ***, да го ползват сега за резервни части и да дадат шанс на нормалните хора.

9

Анонимен

преди 7 години

Вече е пределно ясно че от територията на мутрите и че.п за зеле нестава. То бива тъпотии ама то прерасна в епидемия. Да застигнеш автомобил и вместо да намалиш скороста да продължаваш да натискаш газта че да го удариш и да го вкараш в насрещното. Кой им дава книжки на тез селянжъри бре? Този карал ли е курс и знаели че се спазва дистанция от предната кола поне една кола разстояние? Ама От къде да знае като си е купил книжката?

8

хм

преди 7 години

Пак някои лигльовци!

7

Анонимен

преди 7 години

Явно пейзаните от Пловдив се имат за безсмъртни. Качил се на Мерджан, всяка друга кола му пречи. Явно го е натискал отзад на метър и когато Сеата тръгнал да спира, майничката нямал време за реакция. Това ако не е простотия до шия, здраве му кажи. Народа изтрещя отдавна и само му дай Мерджан или БМВ и чу гледай колко му е акъла.

6

Пловдив

преди 7 години

Катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград, а е за затруднено движението в района под надлеза на Пещерско шосе. Ало редактора нещо си объркал пътя Пловдив-Асеновград като изходна артерия се намира в единия край на града, а пътя Пещерско шосе е в другия край на Пловдив.

5

Учуден

преди 7 години

До Дедо МъдиА бе, дедо Мъди, на теб акълът ти е май в....името.Какво значение имат конете и годината на колата, като там си има ограничения за скоростта.Не търси теле под вола, просто б.оклука с Мерцедес-а е за затвора

4

Анонимен

преди 7 години

Няма Перник, няма Ямбол, няма Хасково или ДОбрич (Тх)! Пловдив са номер 1 нещастници, видите ли някой с PB регистрация на пътя, избутайте го в канавката преди той вас!

3

Анонимен

преди 7 години

Абе, не се научихте да карате, бе майни.... Миналата година се изтрепахте, всеки ден нова катастрофа с жертви в Пловдивско. Тая година, продължавате традицията ли, кво? Келешчето с Мерцедеса да получи доживотна забрана за шофьорска книжка.

2

Анонимен

преди 7 години

Скоро бях в Пловдив - това са най-глуупавите шофьори!Правят нарушения, които спряха да се правят във Варна и София преди 20 години!

1

Дедо Мъди

преди 7 години

Младите шофьори дори и за неправилно паркиране трябва да ги задължават да гледат 12 часа HD филми със записи от катастрофи и конвулсии на умиращите самонадеяни ентусиасти иначе няма как да разберат какво всъщност правят когато изпреварват не правилно или притискат изневящо шофьорите с коли от миналия век(под 100к.с.)!