53

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ ДРУГАРКАТА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА-СТАНИШЕВА Е В ДЪНОТО НА ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ ? ДОЛНА ЖЕНИЦА МИ ИЗГЛЕЖДА И Е МНОГО ВЕРОЯТНО ТЯ ДА Е СЪЧИНИЛА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ

52

Добър ден

преди 7 години

Само много *** народ може да вярва че след 1989 г добива на уран в България е прекратен де факто.По-реалистично е да се сметне че вече заминава за другата страна на барикадата.Нали Не вярвате че всички разработки златни кокошки от времето на комунизма са избити от самите комунисти?Не е ее просто вече снасят за $$$ и се продават на отсрещната страна.Откъде иначе ще са им парите на българските парвенюта да обикалят френската ривиера и острови да купуват?А уранови мини май има в цяла България...

51

Анонимен

преди 7 години

Как имаш очи след като вече трети мандат подкарваш ПАК да обвиняваш някой друг? Единственото занимание на Герб е да мислят как да прехвърлят вини. Само те ангели. Ама, че народа загива от безпаричие, радиация, кражби, че сме на дъното на класацията по всичко и на първо място по смъртност и нелечими заболявания - на кой му пука?Важно е делаверите да се въртят, кражби да стават, еврофондове да се разпределят под масата.А на България - майната и!

50

найден

преди 7 години

Значи пак глупостите на червените , това било въпрос на горна граница а другарите , който са наследници на неправилното експлоатиралите урановите мини шашнаха хората, вместо да предложат как да се реши проблема !

49

Анонимен

преди 7 години

много утешително,няма що !

48

Tablici

преди 7 години

Obarkali sa imenata na mestata. Tesi danni za uran v vodata bili za mineralnata voda v Bankia.

47

...............

преди 7 години

като се съберат урановата бира, урановата вода, излъчванията от жиесемите, уайфитата, мобилните антени по блоковете и всичко останало какво става ??? Коя държавна институция е мерила въздействието на агресивната градска среда върху човека?? Не и наште селяндурници!!

46

..........

преди 7 години

стойностите са 1,3 а не 0,4 или 0,5 БОРБАТА Е ЗА БИЗНЕСА ЩОТ АСТИКА , КАМЕНИЦА, БЕКС, БУРГАСКО .... НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ! на мен обаче радиоактивна бира не ми се пие!!!Делянчо ти пиеш ли ??? Лъжци мръсни!!

45

Анонимен

преди 7 години

Има си стандарт колко трябва да е радиацията, който ако се надвиши се смята за опасна. Като е токова безопасна защо я спряха? Явно е опасна и са знаели за това. Въпросът е - след като са знаели защо никой не си мръдна пръста да оправи нещата? Естествено е да се иска това от последните управляващи. Няма какво да извъртаме - ама такава си била и преди. Тия приказки ми напомнят за ББ, на който винаги някой друг му е виновен.

44

Анонимен

преди 7 години

Това е истината, аз съм от тоя край и пия тази вода повече от 60 години. За да се докаже че водата е негодна за пиене, трябва да се направят статистически измервания на заболеваемостта сред населението примерно на Хасково и Плевен и то да се докаже че заболеваемостта в някои диагнози е по висока от 4% в Хасково.

43

Анонимен

преди 7 години

Другата седмица Ленчето ,е обещала да се изкаже ,за големината на "кауня" и дали ГЕРБ са виновни за това!

42

SS

преди 7 години

Много ясно защо са били укривани данните. Ако скандалът се бе разразили 2 седмици преди да се бе раздухал, изборните резултати в Хасково щяха да са съвсем различни. Въпреки, че доскоро бе предимно соц.-комунистически и атакистки, Хасково е един от областните градове, гласували за ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 7 години

Доколкото знам резултатите от измерванията са публични, излизат на страницата на РИОСВ и никой не ги е крил. И както казва Добрев, стойностите са си такива от 60 години.Така че нито има някаква сензация, нито някой я е крил.

40

Анонимен

преди 7 години

Още едно доказателство, че Герб са си чисти комунисти. И те като за Чернобил скриха истината.

39

Анонимен

преди 7 години

Много грозно изказване и то от хасковлия!!Защо?-ами естествено, за да бъде в политиката от където е далаверата! Браво Делянчо,та нали ти си в София и не пиеш тази вода!

38

Анонимен

преди 7 години

Лъже маже, лъже, маже. Краде.Що е то?Гербер

37

Анонимен

преди 7 години

Имало ли е завишение на урана в пробите през септември - имало е.Скрил ли е няксой тогава заради изборите тези резултати - скрил ги е.Изложил ли е на риск здравето на десетки хиляди хора тази някой -изложил е.Искаме да знаем КОЙ е този някой който е наредил да се мълчи.

36

калоян

преди 7 години

Това е за да отклонят вниманието от далаверата на БСП ,Гергов и Дончев с вдигането цената на газа от КЕВР , има данни , че на закритото заседание на КЕВР са присъствали хора на БСП !

35

Анонимен

преди 7 години

Делянчо, мама! Койте научи така, да ни хващаш за канарчета, т.е. да се опитваш да ни ЛЪЖЕШ? Като Татовите хора за Чернобил!!

34

Анонимен

преди 7 години

Сега да видим как ще светят в тъмното като им намалиха урана. Преди поне осветление не включваха