133

фактите са си факти

преди 7 години

БСП беше единствената свестна опозиция на ГЕРБ.ГЕРБ обаче успяха да вкарат троянски кон-Корнелия Нинова и сега имат огромно мнозинство в парламента.За успеха на Борисов са виновни Орешарски и Нинова!Без тях Борисов не би постигнал и половината от успехите си.

132

Анонимен

преди 7 години

Помнете ми думата ,че най големият враг на БСП в момента е не Бойко Борисов,а самата Корнелия Нинова.Тя гони старите кадри и се обгражда с по млади и неопитни като тя да е начело на партията.Сигурно се е спазарила вече с Борисов по колко да получи за главите на старите кадри като Миков,Гергов Данаилов и другите.Зад действията на Нинова прозира дългата ръка на Борисов и тактиката на Сун Дзу.Една партия никога не се съсипва отвън,а само с агенти отвътре.Така и Левски е предаден!

131

Анонимен

преди 7 години

Комунагите ГЕРБ са изнервени , защото такава коалиция начело с два пъти провалил се човек със психически отклонения и ксенофоби ,расисти ,фашисти,антисемити е нестабилна ,популистка демагогска и ще се изчерпи много,много бързо .

130

Анонимен

преди 7 години

Комунизма ще си иде когато си иде ГЕРБ.ФАКТ.

129

Гербрастите ограбиха

преди 7 години

До Червените милионери Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, Павлова- също.Затова сме най-бедни в ЕС

128

Чисто Тефтерче

преди 7 години

До *** нахалнаКато стана дума имаше едно тефтерче на Златанов с описани задачи от Вожда Борисов. Там как е , успяхте ли да покриете следите? Този път без да убивате никой, А?

127

Над Закона

преди 7 години

До Загубата е победа ?Победа е за Борисов, щото щеше да е подсъдим за престъпленята си. Страсбург го осъдиха за убииството на Чакъра, трябва просто напта прокуратура да отвори делото. Ама като е на власт тва няма как да стане.

126

Борисов Нагъл

преди 7 години

До *** наглаМале, мале, ГЕРБ щели да се борят с корупцията - ами тя цялата е в редиците на ГЕРБ, бе Цветанка. Като почнеш с Вожда си Борисоф, Винетка Павлова, партизанската щерка комунистическа, Картофената принцеса Фндков Мале, мале, ГЕРБ щели да се борят с корупцията - ами тя цялата е в редиците на ГЕРБ, бе Цветанка. Като почнеш с Вожда си Борисоф, Винетка Павлова, партизанската щерка комунистическа, Картофената принцеса Фндкова и много други другари-милионери и мошеници.

125

Бандата ГЕРБ

преди 7 години

До МинаващГЕРБ няма да махне от бандата си никой за злоупотреби , щото ще останат без Главатар, на който му я няма бандата.

124

Скункса Борисов

преди 7 години

До скункс за КурнелияЗлатен скункс за Нинова, милярдчета за Борисов, за нас познай какво остава.

123

СтраХх

преди 7 години

До АнонименМного ви се иска Нинова да я няма.Ех живот беше при Мастиката, ама няма да ви огрее. Страхува ли ви Нинова, А?

122

УСПЕХ МУТРЕНСКИ

преди 7 години

До АнонименТрябва да си на първо място Мутра, вярна на Живков, да си пребил малко протестиращи срещу него по време на възродителния процес, малко да си му слугувал, нищо, че той е убиеца на дядо ти и тогава си готов ПРЕМИЕР СЛЪНЦЕ.

121

Боко Бирата Ванйоо

преди 7 години

До АнонименБате Боко Бандита бие всички по крадене. А даже и убива. Питай Мишо Бирата и семейството му.

120

Анонимен

преди 7 години

Как го е гушнала на снимката...

119

Анонимен

преди 7 години

Не може това лице, само защото са му позволили да има пари, да завира нахалната си нагла з.ур.ла навсякъде!Трябва да има морал най-после, защото не се печели доверие само с пари, не се купуват съвести, а гражданите ще повярват, когато натрапчивите и неизменни феодали , бъдат оставени в миналото.Нека постъпят така и другите партии.Вчера писах, че трябва на Гергов да му поискат оставката. В местните централи също се въртят безпартийни нахални паралии неизменно! Само консумират от над 35 години!

118

Анонимен

преди 7 години

В тази държава трябва да си голям СВИНАР като гергов за да станеш висок и силен КАСКЕТ

117

Анонимен

преди 7 години

ако някои може да ми каже понеже се затруднявам в избора си кои е по голям крадец и хадук гергов или тотев в скоби мамин ваньо благодаря ВИ предварително

116

Гробокопач

преди 7 години

Герберчета, илюминато-масончета, стига сте ревали, вашият брат-масон, бизнесмена-грухчо от село Маноле, захапа дръвцето. ако продължава да грухти, туй шопарче, ще бъде изключен от БСП и тогав аможе да си го вземете в ГЕРБ като брат-масон.

115

скункс за Курнелия

преди 7 години

Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП

114

Недоволен

преди 7 години

А аз си залагам килотите за оставката на комунинова