21

Мене

преди 7 години

Спрът ли и тенис на маса,тогава нещата стават сериозни

20

Анонимния

преди 7 години

До Анонимен 21 :Не пиши глупости,очевидно не си наясно.Армията на САЩ е изцяло модернизирана с последно поколение разработки и технологии.Не случайно отделят около 700млрд. долара годишно(повече от другите световни сили взети заедно).Единствените държави които се доближават до САЩ са Китай и донякъде Русия.Аман от пишман разбирачи.

19

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея е напълно готова за война. Населението е инструктирано при бомбандировка, най-напред да изнесе портретите на вожда Ким Чен Ун след което може да спасява и децата си. Това не е майтап, а задължителна инструкция в обучението по гражданска отбрана.

18

Анонимен

преди 7 години

тва като фишека за иракските химически оръжия ли е...ми то в Корея има ли нефтени залежи да привличат ,,миротворци,,...

17

Анонимен

преди 7 години

Това за най-модернизираната армия къде си го гледал ? В някакъв филм ли или къде ? Кога сащ са доказвали че могат да водят война и да я завършват ? Колко нови танка имат? Те изобщо нов танк не са првили от 1980 година. Балистичните им ракети са от 1962 година а най-новите от над 20. Имат един единствен модерен самолет ф-22 и един бомбардировач Б-2. Какво друго имат ново и модерно ? Няколко по-нови подводници и един постоянно развалящ се разрушител. Без флота ще си киснат в *** само.

16

Меня

преди 7 години

Не че нещо ама каде са снимките от полигона стана ми интересно.

15

ссдд

преди 7 години

До .......... 11;Ти си някакъв абсолютен ****ил.САЩ са единствената държава в Света която могат да водят война едновременно с други 10 държави.Единствено те имат капацитета и възможността.В днешно време няма никакво значение колко на брой ти е войската,при положение ,че срещу теб седи най-модернизираната армия за всички времена и може да те заличи за една вечер.Просто усмисли какви глупости си написал и се върни пак.

14

Дре

преди 7 години

Стига с тия ядрени опити. 45та година разбрахме че работят повече от прекрасно, до 61ва 63та вече имаше 50+ мегатона изделия. Всичко много хубаво, но никой не казва за последствията от евентуален "волейбол" на 20 до 50 ракети. И други хора живеем на тая планета. Спрете се!

13

Анонимен

преди 7 години

Толерантност към различните. Толерантност към Северна Корея , Иран , Сирия и др. Който не е толерантен и не се отнася с разбиране и уважение към тях не е демократ а популист и ултранационалист.

12

Анонимен

преди 7 години

Те пък са едни световни закони, спомням си преди години след като Франция направи успешен ядрен опит, веднага започна да призовава за спирането на опити. А и световните закони кой ги измисля? ООН се доказа като абсолютно куха организация.

11

Гост

преди 7 години

Да, ако СК беше спазвала световните закони, комунизмът там отдавна да беше смармалячкан и готово, при това едва ли жертвите щяха да са толкова много. Това което дразни наи-много е, че не е предвидено сравнително малките държави да не спазват световните закони - те са измислени най-яече за тях. Сталинизмът обаче не прощава и знае как да се пази. Това още Сталин го показа на времето. Лош късмет - някак си изтърван момент.

10

..........

преди 7 години

САЩ доказаха че не могат да направят нищо дори на козари по баирите за това още се бият там. В Северна Корея е нещо съвсем различно. Там тръгне ли 9 милионна армия в посока ЮГ жертвите ще станат огромни и цялата вина ще я носи САЩ и никой друг. Ако много държат на международния ред да не налагат икономически санкции едностранно когато им скимне. Да се отворят към СК и да подадат ръка. Да предложат съвместни проекти и тн. Саудитска Арабия с какво е по-различна от СК и също така има ядрено оръжие

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

А бе защо са си боядисали камиончето синьо, да не би от толкова ядрени опити природата им да е придобила такъв оттенък.

8

Анонимен

преди 7 години

Въпросът не е в ядрения опит ! Ами в това,че СК отказва да спазва световните закони. Ако света ,не реагира ще има и друг след нея. Вие 15 годишен ли сте с такива въпроси. А какво щяла да направи САЩ с 20 самолета е смешно....зависи какво има закачено на тея самолети!

7

..........

преди 7 години

Един опит с ракета или дори подземен ядрен опит не може да бъде причина за война която ще отнеме живота на милиони. Американците знаят много добре че нямат капацитета и възможностите да се справят. Какво ще постигнат с 40 самолета и 2-3 кораба с томахавки ? Свършват бомбите и какво ? Ще ходят някъде да зареждат и ще се върнат след месец. Пълно безумие. Лошото е Че Северна Корея ще отвърне с всичко възможно включително и с 5000 тона химически оръжия. ( милионнна армия ) реактивна артилерия и тн.

6

Гост

преди 7 години

Това което е много-вероятно да се случи на този полуостров няма да е хубаво - надявам се разумът някак да надделее. Теориите за локални ядрени войнички са неразумни в наши дни.

5

Анонимен

преди 7 години

Да вземе Бай Дончо да ги изтрие от земята и да миряса света.

4

ГЕРБ

преди 7 години

ЗА УРАНА ВЪВ ВОДАТА В ХАСКОВО И ВЕЛИНГРАД Е ВИНОВНА --СЕВЕРНА КОРЕЯЯЯЯ

3

Анонимен

преди 7 години

За разлика от преди няколко дни, новите сателитни снимки не показват на полигона да се играе волейбол.------------------------------------------------------------------------------------------------Това последното не го разбрах??? Едно време в медиите работеха само най-интелигентните хора, днес е достатъчно да могат да копи пействат, мисленето не е задължително

2

Георги Георгиев

преди 7 години

Втори опит.Аха, значи след като Севрно-Корейците не играят волейбол, то те се готвят да сготвят ядрена манджа! Такива и подобни обобщения могат да бъдат сготвени само и единствено от победителите в състезания, съставени от групи на състезаващи се *** олигофреници срещу група от умствено изостанали Шимпанзета!