182

Лъчо

преди 7 години

Значи, ако за тея *** не се вземат мерки - имам предвид ТВУ! Директно се вдикъм към ямбол и ги запуквам с шамари. Много отворени станаха лайненцата в днешно време, понеже не играе тоягата.

181

Бб

преди 7 години

*** ***- и това са преподаватели!?

180

Анонимен

преди 7 години

pedagogicheska staq e napravena zamo za parlama qvno

179

Анонимен

преди 7 години

za 15-20 godini reformi v obrazivanieto nikakva promqna , emi to e taka kato v daskalo ima samo dakali no ne i vazpitateli , opredeleno e nujno v daskalo da se vavede predmet po vazpitanie i obshtestveno povedenie ;)

178

Анонимен

преди 7 години

Аз искам друг въпрос да повдигна - защо журналистите не напишат имената на тия деца както и да качат техни снимки ??100% съм сигурен че вече е ясно кои са.Защо ги прикривате ?Дайте да ги видим кои са...дайте обществото само да се само-регулира.Като почвате една тема - довършете я докрай.Иначе е ясно че винаги е имало такива неща, но винаги е имало натиск срещу извършителите - или от системата или от родителите на пострадалия!А сега - се пропагандира че нямаш право даже да се защитиш

177

Играч

преди 7 години

Ще си поиграя скласната без да хабя мойта и обществената енергия ,първо шамари в татарската кофа после и ритници.Само не искам да правите от мухата слон,това ще е само игра!А директора ако не се зсключи в кабинета ще го посетя и него за да му се оплача в писмен и не писмен вид.

176

Анонимен

преди 7 години

Честно казано подобни неща имаше и аз като бях дете - тормозени бяха пълничките дечица, турчета, деца със по-специялни обучителни потребности, по-свитите деца... Само че тогава нямаше кой и как да снима. И това продължаваше от 1 до 7 клас (Аз после просто се преместих в елитна гимназия).И тогава, както и сега, учителите си затварят очите, когато не става въпрос за техните любимци или когато не им се занимава. Подобно поведение се поощрява и култивира с години и единствената причина сега да се говори е, защото има доказателства черно на бяло. Но истината е, че ако не става въпрос за неговот

175

Топалова

преди 7 години

Децата са си деца, не може заради два шамара да викаме медиите, че къде ще му излезе края?

174

Анонимен

преди 7 години

От всички ИЗНАСИЛЕНИ И УБИТИ ЖЕНИГ-да полицаи, съжрляваме, че бяхме грубо изнасилени и убити. Не успяхме да подадем писменна жалба. Според ямболската директорка това означава, че няма престъпление. Е, БАС СИ ДЪРЖАВАТА.ЩОМ И С ЖЕНИТЕ СЕ ОТНАСЯМЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СКОРО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. СЕГА РОДИТЕЛИТЕ ДА ПЛАТЯТ ЗА УНИЖЕНИЕТО И ГРУБАТА ИГРА НА ПОТЪРПЕВШЕТО МОМИЧЕ. КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА. ЗАЩО НЕ ВКАРА МАЛКИТЕ И БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ТВУ? ИНСПЕКТОРАТЪТ? Кво правим?

173

Lan

преди 7 години

202:) Много обичам "материалните" аргументи! Любими са ми! Особено когато идват като решение за всичко! НЕ материалното ни прави човеци и това най-ясно личи в училище! Едно време са ходели без обувки и с по една дъска с пясък за писане, това НЕ е разваляло дисциплината...Тъжно е днешното време, когато има много и като вещи, и като информация, и като учители ако щеш, но няма желание за учене, за развитие и за растеж.

172

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление, че сградата е ремонтирана, чиновете новички, има интересно и красиво художествено пано, с две думи добри битови условия. далеч по-добри отколкото по мое време. И какво като са хвърлени пари и усилия, за да има условия за учене? Все едно маймуни да си пуснал на обновеното и чистото. Поне за част от учениците така стоят нещата. Не че искам да обиждам маймуните.

171

Инспекторат София

преди 7 години

Директорът е за УВОЛНЕНИЕ.От днес нататък. Ако гражданите не се оплакват от крадци, мутри, насилници, изнасилвачи и тем подобни, да няма издадени присъди и наказания. Полицай види ли банкови обирджии да им направи кордон, за да може по-бързо да се изнесат от местопрестъплението. ЩОМ НЯМА ПИСМЕНО ОПЛАКВАНЕ , ТАКА ДА БЪДЕ!Министър ТИКВУН

170

Анонимен

преди 7 години

Те после така си играят и с майка и на тази даскалка на село и накрая и с нея

169

Дивото зове

преди 7 години

Дивото зове драги зрители, индианците си правят каквото искат защото могат. Кой ще ги спре? Никои, държава няма, правосъдие няма, култура няма, дивия запад. Ето такива малки *** ще ви тормозят още 80 години, новото робство!

168

Димитър Борисов

преди 7 години

Директора на училището сигурно не е незаменим. Може да бъде сменен за да потърси той малко медийни изяви. А класната ако я нападнат маскирани мъже и си играят с нея по същия начин, сигурно ще и бъде много приятно да я ухажват с ритници. Може би да е мазохистка. Родителите не трябва със страх да пращат децата си на училище. Учителката и директора се опитват да покрият случая.

167

1234

преди 7 години

Учил съм в това училище преди 20 години....Тогава беше едно от елитните в града.В последните години училището се напълни с индийци и бледиликите деца избягаха от там ..Директора води антибългарска политика и това е!!

166

Анонимен

преди 7 години

Когато оставиш такива малки цирейчета без последствия, само след няколко години ще гноясат, и ще са готови за изрязване.

165

Българин

преди 7 години

Искам да си поиграя с класната им. Просто ще е малко по-грубичко.Спокойно,директорче и теб няма да те пропусна- ще ти го вкарам грубичко. Дано нямаш после желание за медийна изява.

164

халтави даскалки

преди 7 години

Масово учителките са откачени лели на успокоителни. За това нямат адекватна реакция - тази кокошка просто се е надрусала с успокоителни и няма как да разбере кога някой бие друг. Това е ефекта от предозирането и със силни успокоителни. В тази система са все разни побърканячки

163

Анонимен

преди 7 години

и на тия даскаля ще им вдигнат двойно заплатата ?????на 20 даскала един струва и мога да го нарека учител