57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23 Признали са след седмица друг път. Още нямаше да знаем ако не го бяха съобщили от други държави. Най-малкото, което можеха да направят е да обявят да не се ходи на манифестация тогава. Знаеше се, че ще вали, но накараха хората да манифестират на 1 май и да ги вали радиоактивният дъжд. Толкова им пукаше за народа. Това си е направо геноцид. ....Седнал да ги хвали... Тепърва ще се увеличават раковите заболявания от Чернобил...

56

изгряло е слънце ли

преди 7 години

Само много *** народ може да вярва че след 1989 г добива на уран в България е прекратен де факто.По-реалистично е да се сметне че вече заминава за другата страна на барикадата.Нали Не вярвате че всички разработки златни кокошки от времето на комунизма са избити от самите комунисти?Не е ее просто вече снасят за $$$ и се продават на отсрещната страна.Откъде иначе ще са им парите на българските парвенюта да обикалят френската ривиера и острови да купуват?А уранови мини май има в цяла България...

55

Бай Хой

преди 7 години

Днес уран, утре друго. Стига г.лупости. Сетихте се, хората от години пият и ползват за друго водата. Пречистването ви е под всякаква критика, стига сте се правили на много нужни на обществото. По-добре вместо да и вдигате само цената я направете питейна че ми омръзна да купувам "минерални" *** по магазините.

54

Опитвай се ,бе ..66

преди 7 години

ОПИТАЙ И ВОДАТА ДА ПИЕШ.....ХА,ХА,ХАААААААА..СЪС ."БРАТСКИ ДОБИВ НА УРАН", Е ... ТА ДА ТИ СВЕТНАТ И ТОПЧИЦИТЕ....!ТЪКМО , ШЕ СПЕСТИШ ОТ СМЕТКАТА ЗА ТОК!!!

53

46 до 57

преди 7 години

Ееее опитвам се да разбера откъде може да е урана.Може би греша.Не съм специалист но все пак трябва да има някакво обяснение.Появяват се и много конспиративни теории.САЩ бомжардирали Юг.с обеднен уран и ето го в ХасковоНерде Сърбия нерде Хасково....

52

РЕАЛНО

преди 7 години

През 2015 г. са били транслирани директиви от Европейския съюз за контролно ниво на естествения уран в питейната вода. Позволената дотогава норма от 0.06 мг/л уран във водата, е била намалена на 0.03 мг/л - колкото е препоръката на Световната здравна организация.Тоест какво означава това, че уловените стойности във Велинград на уран във водата на е от 1,5 до 2 пъти над нормата не са се считали за опасни допреди две години. Стига стресирайте хората.

51

ФАШИСТ

преди 7 години

България е богата на уранови руди ,това че във водата има уран е нормално в сърнишкият край имаше рудник за добив на уран, до сега никой не е умрял от лъчева болест- ВСИЧКИЯТ ШУМ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ШМЕКЕРИИ - нямаме държавници , имаме дупедати !

50

Анонимен

преди 7 години

Сега ще ви разкажа цялата истина. Снабдиха се с модерни апарати и системи за проби на водите и се оказа, че навсякъде има уран и плутоний. Преди години такива проблеми нямаше.

49

читател

преди 7 години

Водата от изворите в Наречен е най-радиоактивната в България, но се пие и използва за бани, още в стотици подобни извори има радиоактивност. Уран се среща на толкова много места, че страници може да се изпишат.Няма до сега в страната заболяване, предизвикано от уран в питейната вода. Количеството е нищожно.На за истерия става, и то голяма.То кажи, че сестра му е к...., пък да върви да доказва че няма сестра.Разиграва се отнова някакъв сценарий.

48

Мистър 100%

преди 7 години

Уран е имало,и ще има във питейната вода.Основният въпрос е ....Защо до сега не са оповестили измерванията,или не са имали уреди ?

47

до 46

преди 7 години

земетресенята ги има откакто я има планетата.с такива лафове се измъкват виновните.

46

Анонимен

преди 7 години

Смехуркаме си се ние тука.Господ да ни е на помощ.Колкото до управниците-с каквато мярка са отмервали на народа си толкова десетилетия, с такава да им се отмери и на тях.Смятам, че ще е справедливо.

45

Анонимен

преди 7 години

Интересно как така тази вода ще се използва за "битови нужди"?Ще перат ли с нея какво? После обличаш дрехата и светиш.

44

Наивен

преди 7 години

Де да беше само урана. Морската вода бъка от натрий и хлор. Много опасни елементи. не е необходим анализ от лаборатории. Соления вкус ги издава. Ами минералните води? Защо ли са минерални? Май защото не са чисти, а имат по-вече или по-малко разни други елементи. Горе долу и с урана е същото. Той не е сложен изкуствено. Там си е от милиони години. Сигурно и динозаврите са го сърбали, но не са умрели от това. Проблема е липсата на компетентна информация и жаждата за сензации от медиите. Д

43

Анонимен

преди 7 години

Толкова много инциденти в последни време у нас ми замирисва по-скоро на диверсия от граничещи с нас държави. Преди една от основните задачи на Вътрешни Войски беше борба с диверсионно разузнавателни групи. Сега модернизираните жандарми пазят политиците от народната любов в центъра на София.

42

оптимист

преди 7 години

д-р Радева е казала на пияниците че вода не трябва да се пие......

41

Анонимен

преди 7 години

Сега да хода ли да си кисна мазилките на спа У Велинград или да предпочета почивка и качествено обслужване в Чехия?

40

Анонимен

преди 7 години

Да се фнимава с подмиването, защото на тъмно подмитите части ще почнат да фосфоресцират и става страхотно!

39

Анонимен

преди 7 години

Тази работа е много странна и съмнителна.

38

до 44

преди 7 години

Най вероятно от разместване на земни пластове.Имаше доста земетресения в региона напоследък.ПредполагамЛошо за туризма.Обявиха че имаме най мръсния въздух.Сега и това.Лошо