115

Помогнете на Бобчо

преди 7 години

До Проф. Козлев Бобчо Б страда от тежка и неизлечима нужда да краде милярди левове, да лъже и убива. За да помогнем на Бобчо да се преструваме, че не знаем че ни краде и да се правим, че му вярваме, за да е щастлив. Да си направим жребии, според който месечно по един от нас да дава фира. Да помогнем на Бобчо.

114

Специалист

преди 7 години

До СпециалистБългария я съсипват простите партиини секретари от Гепаджиите. БКП се възроди под името ГЕРБ. Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

113

Отговор

преди 7 години

Брей , опасна е тази Нинова.Сред протестния вод срещу Цачева Корнелка се вида като министър председател, облече червената рокля и се качи на кон. Вече победител.Ама народа си обича Бойко и я заля със студена вода.

112

Анонимен

преди 7 години

Нинова не дава лесно !Обаче даде ли ще е голямо густо .

111

ХАН КРУМ

преди 7 години

КАТО НЕ ЩЕШ МИРА НА ТИ СЕКИРА!

110

Kit Chelin

преди 7 години

Др. Борисов трябва да изкара цял мандат. Представете си, ако БСП беше водила преговори с патриотите за правителство какво реване щеше да бъде по медиите и от Бай Банкя за златен пръст, за разговори с фашисти, за евроценности. За ББ няма морал той би се съюзил с всички, без никой да му задава неудобни въпроси. Дори му се кланят и го хвалят, че полага толкова много усилия за съставяне на правителство. Сигурност и спокойствие когато е на власт и протести, окупации, когато е в опозиция. Лицемерие

109

Анонимен

преди 7 години

До wwwАми защо Слънцеликият се е обадил на Нинова? Защо не се е обадил направо на Деница Златева? За какво му е на Tиkвенcoн да се занимава с Нинова. А?Аре, чакам отговор, гepберунгел cмoтан!

108

anonimen

преди 7 години

тоза това ли бе такъв студ ба добре им се отрази огледа по чаршията разспуснаха в кафето после на балантаин странна идилия

107

anonimen

преди 7 години

ба бажанаците беха днеска на оглет откъм сверата на културата странномие маи шефа им не ги е научил достатачно та единия придоби опит от мен аз де съм зле с тая свера явно добър поет има *** се чудящо пък бяха четирма за фасада ама ониа спят

106

Минаващ

преди 7 години

Простия гербер не може да осъзнае, че има понятие като достойнство. Нинова е права. Борисов се опитва да подчинява като купува. Мутренския му похват беше сритан от БСП.

105

www

преди 7 години

Че тя Деница Златева може да си вземе това решение и сама. Защо и е Корнелия? Едно време Пешко Маммин Еммин Москов как си разрита кошницата с партията, която го уреди на поста здравен министър? *** Радан бил казал нещо си... *** нали и Пешко иска да краде и да яде, а кражбата я осигурява само и единствено оставането във властта.

104

Анонимен

преди 7 години

Боко вземи си от твоите калинки и пепрудки, стига си купувал хора на килограм, не всички са продажници като теб, т..ъпата ти кратуна трябва да го разбере

103

Специалист

преди 7 години

Явно само един от всички комунисти става за работа! Сигурно по-малко е зубрила Ленин и е понаучила нещо. Затова няма да ви даваме власт,другарко Нинова - немате хора да управлявате. Винаги сте съсипвали България с простите си партийни секретари! Съсипахте и хората с акъл!

102

Анонимен

преди 7 години

Неуважението към демокрацията наложено като основна политика на антибългарската партия БСП неминуемо ще доведе България до глад и кръв. Това се случва в момента в дружеската на БСП Венецуела където венсеремосите започнаха да избиват хората заради които уж дойдоха на власт. Интересно че в този просоциалистичесно-прокомунистически-пропутински и проруски сайт темата Венецуела се избягва както дявола бяга от миризмата на тамян.

101

Леля Боряна

преди 7 години

Колко пари давате за митинга?Сандвичи и безалкохолно ще има ли?

100

Aнонимен

преди 7 години

Хамелеони много, Време е да Изринем ***! 04.05.2017 г. - Ти Решаваш!

99

скат

преди 7 години

Поведението на К.Нинова е направо неадекватно.

98

Григорович

преди 7 години

То не само Нинова нервна,ами и тролетариата е изперкал.Обяснимо е.Борисов е Премиер за трети път.И този път мандата ще е пълен.

97

Анонимен

преди 7 години

Веро, кой ти каза, че Нинова е била нервна?Мамавидолна дpacкачи ***!Веро, за свещи и за лекарства да си дадеш и последните пари, гнидo вмиpиcaна!И да триеш, това пак ще се появи, затова го остави и изчакай да го "затрупат" другите коментари. Като ме триеш само ме амбицираш и този коментар ще е винаги отгоре. Да беше ***, та да ти го набия, ама то - акъл...

96

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г. Ти решаваш!