43

Така е

преди 7 години

Радев е прав. На знайни и незнайни министри съсипака образованието .Да се върне образованита от преди с еднакви учебница , само да се промени историята , съгласно съвременния е прочит. Сациализма съсипа Русия , България и половината свят . Това е единственото което трябва да се пренапише в съвременната история.Иначе в математиката и географията няма какво да се променя.

42

леля пена

преди 7 години

каква е средната възраст на учителите у нас, колко процента от БВП у нс се отделя за образование и колко в европейските държави, каква е годишната заплата на даскала у нас и каква в страните в Европа, ще имаме ли учители след пет години или много училища ще са закрити поради липса на ... учители, получава ли учителя пари за храна, както полицаи и военни-не получава, взема ли пари за дрехи в размера на съдия и прокурор-не.

41

Анонимен

преди 7 години

Нещо за разсекретяване стенограмите за КТБ?ЗАЩО Радев официално писмено отказва да го направи два пъти...С дела защитава олигархията и прикрива мафията. Ама на думи се води патрЕот.

40

Анонимен

преди 7 години

Радев: - Приказвам същите клишета като Плевнелиев.- Като президент работя за Бойко Борисов и Герб... тук там олигарси.- Жена ми ме държи под чехъл.- Пръв ястреб на НАТО и САЩ, нищо че гласуваха за мен наивни русофили (как се става генерал у НАТО бе еиии?! Като си руофил ли?!).Да ви е честит новият стар Росен/Румен Плевнелиев/Радев.

39

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ЩЕ СЕ УЧИМ ОТ ЗАПАДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. ПОНЯЛ МУЖИК ПИЯН.

38

анонимен

преди 7 години

свестен човек един от малкото които уважават ловеч по цветница свят празник

37

Анонимен

преди 7 години

Бях на честването! Директора ми, началника ми, мъжът ми, детето дай боже ще завърши тази гимназия! Е, чисто в личен план съм най-щастливия човек! Тези, които тепърва ще излезнат от там.... Станете ИСТИНСКИ хора, като тези, които познавам! Умните, образованите, търсещите виинаги намират начин! Цялата вселена е свързана. За това математика, физика, химия и биология са с общото име...природоматематически науки! Тази гимназия е дала математици, архитекти, инженери, пилоти, лекари, компютърни спецове

36

Анонимен

преди 7 години

Президента ми се вижда добър човечец ама малко ...меко казано ..посредствен.Говори само клишета и всекиму известни неща.Нищо не казва.

35

Военните-много умни

преди 7 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н. Ловкият Гоце не случайно се спаси от тежката котва Радев в последния момент.

34

Анонимен

преди 7 години

#36: В РАМКИТЕ НА ПАРТИЙНА СИСТЕМА,не е възможно никакво реформиране на КАКВАТО И ДА Е система!!!Не разбирате ли,че всяка партия,която е била на власт,внедфрява свои метастази във всички държавни структури,КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА НЕЯ,не само,когато е на власт,но за в бъдеще!!Ако не сте го разбрали досега,за тези 27 години,значи сте с ампутирано мислене!ТОВА ПРАВИ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА,РОДИЛКАТА НА ВСЯКА ПАРТИЯ,която идва,или си отива от власт!

33

Прав е

преди 7 години

Държава, която не се грижи за образованието на децата си няма бъдеще.

32

Анонимен

преди 7 години

Основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

31

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.

30

Койчо

преди 7 години

Образованието винаги е било национален приоритет. Финансирането му-не.

29

Горд българин

преди 7 години

Подкрепям президента Радев. 24 процента от бездомните по улиците в България са висшисти с дълъг трудов стаж. Ако държават инвестира в образование тогава можем да станем първи в света не само по процент на смъртност на населението но и по най-висок процент бездомници с висше образование.

28

Анонимен

преди 7 години

70 % от бг висшистите чистят в чужбина или тираджии и таксиметрови.

27

Анонимен

преди 7 години

До Даскал ГенчоЕвалла човече ! Добър въпрос !

26

Анонимен

преди 7 години

И какво ще правят тия образованите - ще щият *** в цеховете по селата които откриват "инвеститорите". То да има работа за специалисти, хората сами ще инвестират да се образоват от залъка ще отделят, не е нужно държавата да инвестира. На инвеститора не са ми нужни специалисти, те си имат на Запад достатъчно специалисти да ръководят бизнеса, нужни са му средно кфалифицирани и ниско кфалифициани евтини работници и образованието каквото е сага доставя точно това, какъв му е проблема на Радев?

25

Анонимен

преди 7 години

До до25 анонимникоСополчето на Нинова ! Още не можем да се отървем от червената хрема ! И нейните неудачници !

24

до25 анонимнико

преди 7 години

Не бъди толкова злобен и завистлив ! Ти на Радев само праха му може да дишаш! Това е най- образования от всички президенти досега , които сме имали ! Единствено той освен високо образование знае и тре езика!