10

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г. Ти решаваш!

9

Анонимен

преди 7 години

Поскъпването е заради руснаците. Ама на никой не му стиска да го каже.Нали парите в Русия отиват.

8

Анонимен

преди 7 години

Не бе. Те сега ви вдигат парното с 30%, за да може после бате ви Тиквун да ви го намали с 5% и вие да изпаднете в *** възторг...

7

Гешо

преди 7 години

Това увеличение не е много голямо и всички са съгласни с него .Не видях на улицата нито един човек да протестира ( само няколко пенсионера се опитаха да протестират, но никой не ги чу и подкрепи ) , на есен е следващото увеличение. Честито

6

Анонимен

преди 7 години

Правилото на КЕВР е едно - първо и последно -Щом някой иска увеличение ние му го даваме!

5

До пейзан лв трактор

преди 7 години

Колко хитро ви убеди Ванката Иванов, че плащате парното *** София и другите градове. И нали сте наивници се хванахте веднага. А Ванката се измъкна по терлички, смее се и потрива ръце. Знае се, че цената на газа е с 50% по ниска от години и старчето Ванко излъга. И чета наивните писаници, как в някое далечно село, баба със 150 лева пенсия чрез тока плаща софийското парно.Чичо Ваньо е назначен от Рапоня и изпълнява всичко от него. Рапоня отдавна раздели България и продължава защото остава на власт.

4

ЕДИН

преди 7 години

До Надя НиколоваА ТЕБ МОГА ЛИ ДА ТЕ ПРАТЯ НА ХЕМУС

3

реалист

преди 7 години

Разбира се, че ще поскъпне парното в София, няма провинцията да спонсорира топлото ви, като плаща скъпия ток. Ако не се повиши топлото, трябва да се вдигне тока от ТЕЦ-овете, но няма да е справедливо.

2

смЕх

преди 7 години

Нещо не съм на ясно ,ако се окаже че правилата са нарушени това от незнание ли е или е в интерес на нЕкой и в такъв случай не трябва ли да се търси някаква друга отговорност или всичко е само за парлама ???

1

Анонимен

преди 7 години

Само прах за отбиване на номера