307

Анонимен

преди 6 години

До СотМилионер с черен печат, окрал заплатите на работниците си... хаха...

306

Анонимен

преди 6 години

АЙ с... бе . глей си комунистичесското минало!

305

ЦОНЬО

преди 7 години

тоя е за връзване

304

Членска карта №7

преди 7 години

Мразь!!!

303

extremist

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ! ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ А НЕ ТИКВЕНА СЕМКА ! ПРЕЗИДЕНТ НА МЯСТО А НЕ ПОЖАРНИКАР - ДИЛЕТАНТ С КУПЕНА ДИПЛОМА ! ЛИНЧ ЗА *** И СВИНИТЕ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ

302

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБОРИСОВ Е ДЕМОКРАТ И ПАТРИОТ. РАДЕВ Е КОМУНИСТ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

301

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЧИ И КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ?

300

ДМ

преди 7 години

Присмяла се жабата на орела.....и започнала да го поучава! Абе Плевневлиев, погледни хората как гласуват по надолу в коментарите....Погледни Гласът народен, че не те брои за човек, камо ли за бивш президент на България. Защо ли? Може би защото се държеше като ПРЕДАТЕЛ на Отечеството, докато беше на тази длъжност?!Румен Радев е един от малкото българи в политиката, които от както са стъпили в длъжност РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ! Гледай и се поучи от неговите постъпки! Успех Г-н Президент Радев!

299

Анонимен

преди 7 години

ОТИВА МУ, РАДЕВ Е КОМУНИСТ, ТОЕСТ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

298

Анонимен

преди 7 години

Роско е пълна щетата като личносст! При под 50% изборна активност и 20% мъртви души вероятно ако не са фалшифицирали и вота Баце е избран с много малко народни гласове!По същия начин и Роско стана президент!

297

Анонимен

преди 7 години

До Радев е смешенТова вече го написа преди 2 часа и 40 мин.? Забрави ли? Толкова ти е капацитета! Плесен!

296

Анонимен

преди 7 години

Радев, Корнелия, Манолова са част от нова вълна заедно със Сноудън, Асанж, Марин льо Пен-хора, които са срещу статуквото в системата.Много ще се учудите, когато гражданите на ЕС, а не мигрантите се опълчат на своите правителства, защото само със стомасите се засищат прасетата, а хората имат естествена потребност от справедливост.Вятърът на промяната е в Европа и много тъ-пите немци ще си го получат отново.

295

домакинята

преди 7 години

Отивай да миеш чиниите и недей да говориш глупости, че Юлето ще ти види сметката!

294

Радев е смешен

преди 7 години

Радев е смешен и тепърва ще се проваля. просто няма капацитета за високия пост.

293

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по-гн-усно на този свят от БГ работодател освен, разбира се, се БГ политик, а в класацията "любими" политици този слугинаж-"страшно наш като блиндаж"- Плевнелиев, е в топ 10.Докато не проработи съдебната система и не вкара политици и "бизнесмени" зад решетките, държавата няма да заработи нормално.Доскоро смятах, че трябва да заровим "мръсния преход", но все повече се убеждавам, че това е "гнойникът", който ако не се дренира няма да можем да оцелеем като общество.

292

Атлас

преди 7 години

Представяте ли си Теле да дава акъл на Близнаци.........

291

Зубър

преди 7 години

до Радев ти си истински мъж....Странно за бик ли го взеха или нещо не са ок с ориентацията???

290

Сот

преди 7 години

Един европейски президент имахе -Плевнелиев.Но селото си иска своето....А иначе ме гефи как някои мишки от мухлясълите си панелки сипят епитети към успял предприемач , милионер преди още да е бил в политиката....

289

84385

преди 7 години

До 319 Какво разбираш ти от капацитет?! Радев е доказал навсякъде, където учил и работил, че е от висока класа. Следователно има капацитет. Ама на изпадналите в немилост пред спонсора *** сън не ги лови от суровата и неподправена действителност - българинът може да бъде лъган и мамен, но за кратко. Един по един ще отпаднат лицемерите, продажниците и откровените предатели. А, вервай ми, Радев ще съумее да се възползва от тази тенденция, защото то притежава безпогрешна стратегическа мисъл.

288

Анонимен

преди 7 години

Е може ли така?!?Точно два месеца вече благо си пия ракията и качвам килограми без усилие и този се появи да ми развали диетата...не е честно и ще го сложа като фън шуй в мазата при мишките!