60

Анонимен

преди 7 години

Мазни ислямски простотии то с талибаните не става

59

Анонимен

преди 7 години

Всеки да си знае мястото. Учиш тук, работиш тук, плащаш тук, гледаш си децата тук. Нещо като семейството. Никой няма да те посрещне с отворени обятия навън. Само като се преместиш в друг квартал и те изучават месеци да не кажа години, което си е вид дискриминация. На всяко НОВО място почваш от нулата. Докажи, че си добър! После си заслужИ и НЕ петни името сИ. После името ТИ работи за теб! И все пак ....наблюдаван си даже от баба Цеца комшийката.... Дискриминирани били, ем това е сори!

58

Анонимен

преди 7 години

Rusofilkata e ristitutka :)

57

До циник

преди 7 години

"Защо отричате арменския геноцид?Защо Ерсдухан избива хиляди кюрди?"Защото нямало ГЕНОЦИД.Знаеш ли пък колко кюрди са полицаи, други държавни служители и т.н.Това, че с подкрепата на запада се създаде няква кюрдска терористична организация...не означава, че се мразят всички кюрди...АБЕ *** КАЖИ МИ PОМИТЕ, АКО СЕ ВЪОРАЖАТ И ИСКАТ ДЪРЖАВА ДА СИ НАПРАВЯТ...ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ...КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ...КАЖИ!!!???

56

Поданикът

преди 7 години

До *** до 39 Нали и ние внесохме от Испания царско отрече да оправи БГ за 800 дни къде е Царство България с цар Симеон II

55

Анонимен

преди 7 години

Копирам и поставям всякакви статии на Цена 10 ст. на Статия

54

COPY-PASTE

преди 7 години

предаде БТА а ти само КОПИ-ПЕЙСТВА текста наготово

53

evet

преди 7 години

Предимно Кюрди са за НЕ защото и те като наще Роми не обичат да спазват Законите в Държавата и затова са против

52

Анонимен

преди 7 години

Има я и тая работа: Турците дори и образовани не спазват технологичните изисквания на производството. Кой неверник ще им казва на тях как да работят? Затова неверниците не ги искат в техните фабрики. Да си ходят в Турция и да си работят както им говори Аллаха!?

51

Анонимен

преди 7 години

Образовани, културни млади хора, независимо от принадлежността им, трябва да бъдат чути. Не бива да се отговаря еднозначно на един предварително конструиран въпрос!? Трябва дискусия, инак е провокация.За това, което се случва, е виновен Западът, защото се втурна да печели и забрави да произвежда млади хора, а произведе хомо.вци.През това време, лукавият изток се възползва. Далекобойна политика, не е за акъла на дърт чиновник. Развиват се технологиите и няма да има нужда от толкова хора.

50

ZULU

преди 7 години

До Анонимен-MINIMALNATA PENSIA 1000 LEVA LI HA HA,AMI TO ZAPLATATA MINIMALNATA 1400 LIRI BRE OTVOREN,NIE V G TREVA PASEM SIGURNO TAKA SI MISLITE

49

А кажете де

преди 7 години

Ако си търсиш работа като шейх, на какъв принцип ще те дискриминират? По всякакъв!!! Тогава защо в Белгия да не дискриминират по раса, вероизповедание, произход, народност и всичко?

48

Гражданин

преди 7 години

Не бива човек да бъде дискриминиран по етнос, религия и убеждения. Но в Турция бе явно, че "за" гласуваха дълбоката необразована провинция, а с "не" големите градове, европейската част и териториите около морето, където имат пряк досег със западните туристи и цивилизацията.

47

Анонимен

преди 7 години

Това е психологически момент, не важи само за турците. Преди няколко месеца едно германско семейство, потомци на германци изселили се от Русия, отидоха в Русия, защото не им харесвала сексуалната просвета на децата в Берлин. Всички руски медии гърмяха, цяла Русия се юрна да помага на това семейство. Издържаха 3 месеца и избягаха обратно. Тайно! Когато живееш при относително добри условия, много бързо забравяш какво е било. И започва недоволство и легенди.

46

Анонимен

преди 7 години

Абе какво приказваме за турците, нашите млади хора да не благоденстват тук, у нас? Всичката ни е наред, та обсъждаме другите.Бил съм в Турция и знам, че минималната социална помощ НЕ Е 1000 лири, а сигурност има най-вече за държавни служители - полиция, армия, лекари, учители. За останалите не е лесно и не са по-богати от нас, да кажем.

45

Таси

преди 7 години

78%гласували за Ердоган,а после ,ау било лошо в Турция.Ето поредното доказателство,че хора,които не живеят в държавата,не трябва да гласуват на избори в нея.Нашите политици да си правят изводите и да не слушат крещящи протестъри.Напълно подкрепям закона за уседналост,дасе направи референдум за него и живеещите в България даси кажем мнението.

44

Циник до 46

преди 7 години

Имам си дом - в престижен квартал на Франкфурт! Колегите ме уважават!Шефовете също!В България ме "дискриминираха" нискочели пишманбизнесмени - не благодаря!КЩе си остана във Франкфурт!

43

Циник до 44

преди 7 години

Никой не те и кара такова нещо!Факт е обаче, че междувременно мюсюлмански убийци почерниха живота на стотици семейства!В атентата в Берлин например загинаха , и МАЙКАТА, И БАЩАТА на 20годишна немска студентка!Оставили са и задължения за жилището, и други сметки!Заавлийката!

42

Анонимен

преди 7 години

Домът е всичко. Няма значение къде отидеш и с какво образование, винаги ще си чужденец.

41

Анкета

преди 7 години

Колко белгийци са емигрирали в Турция ? А колко немци ? Ей тая статистика им липсва на комшиите...А за нас, българите- колко от нас са емигрирали в ЕС и колко в Русия. И става ясно къде е по-хубаво, без да слушаме политиците.