16

Гогата

преди 7 години

До МакедонскиЗащо не попитахте тоя Нейков ,защо нарочно обърка и минимизира тая формула за изчисляването на пенсиите ..на времето ,като министър ..със 67%...,и от тогава всички пенсии ..са мизерни и НЕИЗМЕРИМИ с положения трудов стаж и внесени осигуровки- с Европейските -до 30% от заплатата,докато в ЕС -са от60-90%....!?Изедници .., мръснии...!!!

15

X,Y,Z

преди 7 години

Иван Нейков с Асен Агов и Васил Василев с фирмата си Хюмън пауър години наред мамеха работниците си във Франция,като не им плащаха осигуровки на мин.ставка от 9,43 евро на час а ги осигуряваха на 300 лева в БГ,така ощетяваха и двете държави и работниците си,не плащаха командировъчни,а ги караха да се подписват,не плащаха половината заплата,работниците плащаха сами спането по 11 евро на вечер с 6-7 човека.Но аз изпратих писмо до френската инспекция по труда и далаверата престана!!!!!!

14

Чичо

преди 7 години

Аааа...защо държавните служители не плащат осигуровки?

13

Анонимен

преди 7 години

А па ти какъв обединител беше,няма що.***.

12

Лесно е - 1

преди 7 години

Няколко законодателни акта са достатъчни, за да се превърне ударното производство на деца не в източник за издръжка на лентяи, авспособ за принудително настаняване на работа и ЧУВСТВИТЕЛНО НАМАЛЯВАНЕ на доходите. Защото, преди да получи пари на ръка, от заработката на родителя ще се отделят парите, нужни за издръжката на децата му в социални домове. Ако пък има жилище, подходящо за отглеждането на деца, тогава нужните пари ще се привеждат по сметката на детската градина или (продължавам)

11

taywan

преди 7 години

sega kato doidat sezonnite trudovi rabotnici ot asia i afrika ste se popravi smetkata vi.

10

Годзилчо

преди 7 години

Др. Борисов има пари,16 милиарда заем,4 милиарда КТБ.....но му трябват на човека за ,,иновации,, /новото име на КРАЖБА /

9

Анонимен

преди 7 години

За Белене за КТБ може но за пенсионерите не може!!??За саниране може 2 млд на година за пенсионери не може!!??За партийни субсидии може най големите в света но за пенсии не!!??Само от горните разходи парите са 10 млд потънали в нищото но за пенсии няма! ??А този Нейков трябва да бъде оставен на минимална пенсия до края на живота си за да разбере истината! !??

8

Анонимен

преди 7 години

Това гнусно бабе е един долен продажник, антибългарин,поне от 30 години!!

7

пенсионер

преди 7 години

До Aнонимен-5Кой организира този протест?Излезте на светло!Да не би да ви е срам?

6

Анонимен

преди 7 години

Откакто гледах тази баба да защитава с чене и нокти незабавното въвеждане на еврото, разбрах, че нищо добро не ни очаква от нея и пърхутния банкер. И тя се нарежда сред гробокопачите ни!

5

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г. Ти решаваш!

4

пенсионер

преди 7 години

Ето това ще е''градивната''опозиция на БСП.Постоянно ще предлагат нещо, за което им е ясно че в момента е неизпълнимо.Сега платените *** вече имат''опорна''точка и ще започнат да плюят.Така ще бъде през цялото управление на това правителство.Ето това е ПОПУЛИЗЪМ!

3

Анонимен

преди 7 години

Тази Баба Костенурка защо я канят да дава мнения. Тя е една от десетината "икономисти" които Луканов покани да се разпишат под плана на Ричард Ран и Роналд Ът. Този план който Мутрьо, умният, интелигентен и независим премиер изпълнява безпрекословно. Намаляваме бързо, обедняваме ежеминутно, емигриране 24 часа, изпростяваме уникално, разрухата удари и мисленето. Икономиката отдавна е ликвидирарана, сел.стопанство е кражби на евро средства, образованието е да произвежда полуграмотни и объркани, а

2

Факт

преди 7 години

Много неща трябва да се оправят при пенсиите, защото заложения модел е доста калпав и ако не бъркам точно Иван Нейков е този, който го наложи. При този калпав модел, поне трябва да се постигне някаква справедливост - кой колкото е внасял осигуровки, такава пенсия да получава, а не сегашната уравниловка, която кара сега работещите да се осигуряват на минимални суми. Това изисква да няма минимална пенсия, а ако я има да е няколко пъти по-ниска от сегашната. Вместо това, пак я увеличават.

1

Македонски

преди 7 години

Обичайните "Оруелски" трикове!Ще вдигнат пенсиите.Ще вдигнат пенсиите ,но с малко.Ще вдигнат пенсиите, но само на някои.Ще вдигнат пенсиите, но от 1 юли.Ще ги вдигнат, но от догодина.Няма да ги вдигнат....Една и съща отработена схема, за пореден път,а българския народ трева пасе!