19

Анонимен

преди 7 години

Ами че то руснаците за друго и не стават.

18

Стамат

преди 7 години

Не съм се и съмнявал....

17

Анонимен

преди 7 години

Е ми то 80% от тероризма идва от Русия. Лелеееее, колко ще се ядосат русофилчетата.

16

Анонимен

преди 7 години

И ко стана сега

15

Анонимен

преди 7 години

Изглежда че и арабските фанатици спряха да се ловят на руската ФСБ-КГБ въдица, та се наложи да се ползват за мръсната работа и етнически руснаци. Путин да чака сега още 20-30 години да му отменят санкциите.

14

Анонимен

преди 7 години

"в рамките на разследването беше задържан гражданин на Ирак; той се оказа член на терористичната групировка "Ислямска държава", но най-вероятно не е замесен в атентата, отбелязва ТАСС"До къде я докараха, в германия вече сигурно произволно да хванеш 10 брадатковци, 5-6 от тях поне ще са от исил

13

Анонимен

преди 7 години

нещо не ми звучи достоверноче е "руснак" е ясно, то в днешни дни за всичко е виновен Путин ;)но не ми е ясно защо би купил акции точно преди атентата? атентата може единствено да доведе до падане на акциите, и загуба на пари...

12

Анонимен

преди 7 години

Руснак, а?Само да подпитам, брада има ли? Такава нали, руска, богатирска... Най-славянска, характерно православна брада.

11

Хм

преди 7 години

Нещо много странна бизнес логика-купуваш акции,гърмиш клуба и после печелиш от акциите,щото падат????Дедо Сорос правеше такива номера и много печелеше,ама по друг начин-продава скъпите акции,предизвиква криза,акциите се срутват и после ги купува евтино.Тоя руснак или е измислил нова гениална схема,или германците просто лъжат.Впрочем от далавера с акции за 80 000 евро да се спечелят 4млн. си е чудо!От наркотици не се печели толкова!Що не казаха,че е заложил на загуба на Борусия-логично и вероятно

10

Анонимен

преди 7 години

Ехааа, колко удобно, от руски произход но с немски паспорт! Явно е роден в Германия. Но има ли руско в историята вече става новина, значи най-отзад стои Путин. А може и самият Путин да му е дал бомбата, даже да е натиснал копчето. Западна Европа се самоубива бързо и ефективно.

9

бинго

преди 7 години

Как на никой не му се стори странно до сега че ИД извърши най много атентати срещу Франция и Германия,като официално най големия противник срещу ИД,е Русия,след това САЩ и коалицията.А според русофилите Запада подържа ИД.Ако зад атентатите наистина стои ИД,най големия и враг е Франция.Странно също че всички бежанци бягат към Европа,а никой към Русия,дори и сирийците,които уж Русия спасява,а Запада напада.

8

Българин

преди 7 години

Пълно е с подлизурковци и объркани хора тук. Разберете, че живеете в България. Ако искате в Русия или на запад, никой не ви спира. Докога ще робуваме на историята? Няма ли да погледнем напред най-накрая?

7

Анонимен

преди 7 години

и колко трябва да паднат акциите че с 78000 да спечели 4 милиона?! Бива тъпота ама чак толкова. Нещо пак преписвате неграмотно и тоя последно руснак ли е или немец лъжльовци?

6

Анонимен

преди 7 години

Dnes са неграмотници, ако описаното е вярано то би трябвало атентатора първо да продал акции т.нар. къси продажби и след взривовете и срив на акциите да си затвори позициията със съответната покупка на акции на по ниската цена. но цифрите 78хил. и 4 мил. са много голямо разминаване за неграмотниците от д.нес.бг

5

bolbov

преди 7 години

Какво става? Извършители руснаци и американци взривяват убиват по целия свят.Отговорност поема Ислямска държава която може би изобщо не съществува!

4

Good Save the Queen

преди 7 години

Как ще спечели като е купил акциите преди нападението? Мисля че акциите ще паднат след нападението. Защо да го прави преди това??????

3

Стига бе,

преди 7 години

поръчал си вечеря и искал стая с гледка,колко подозрително.Бе тия западняци в желанието си да прикрият истината нацяло изтрещяха!

2

Е,

преди 7 години

това че е член на ИД е без значение,нали може би не е участник в атентата...

1

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм, че сега русофилите няма да "забележат" тази новина.