9

ЕвроТолераст

преди 7 години

Тарамбуките ги Докарват ги в леко приведена поза и ги помпат през ден, а онези счупените в замяна "осъждат" с разни безпредметни словоблудства на листчета хартия. Смешницци! Винаги са били смешни. Още от времето на меко-киткентските им Луи-та дето за никакъв *** не са ставали.

8

Евроатлантик

преди 7 години

Нещо за Евроатлантически ценности никой не говори.

7

анонимен

преди 7 години

никакво сьчуствие кьм гмо мозьците ядене пиене на бяло вино и накраясьлзи и сополи

6

Анонимен

преди 7 години

До ГошоИзвади си главата от *** и разсъждавай поне малко разумно....главата ми винаги е била над пясъка и изван мъглата. Много , да не кажа - всички, знаят истината, но аз съм един от малкото, които имат смелостта да я пишат отрито : всичко което се случва е юдейско-масонско дело! Целто - всички я знаят!

5

Гошо

преди 7 години

Каква поръчкови стрелби те гонят бе мало*умник!! Извади си главата от *** и разсъждавай поне малко разумно.Ехх тая пропаганда за 28 години ви ебба майката.Всички стрелби ,атентати и прочие са от радикалните, пясъчни плъхове.Болните им мозъци си мислят ,че убиват за Аллах,но всъщност убиват за спонсорката си Велика Кравария!! Тя ги снабдява с автомати,тя им купува краденият петрол.А нежните евродемократи ронят сълзици и си прибират 5цифрените заплатки.Да ги стрелят още!!

4

Анонимен

преди 7 години

До ГошоОбещайте му възмездие ,публични екзекуции ,смърт!! От велика сила и колонизатор Франция се превърна почерняла ,забрадена помийна яма.Блато раьвъдник на ислямисти трето поколение.Няма спасение освен забрана на вероизповеданията и екзекуции без съд за радикални мюсюлмани ...ами ако хората прогледнат за реалната истината и ти кажта - е В и си ****ката

3

Анонимен

преди 7 години

моето усещане е, че стрелбата е поръчкова и налива вода в мелницата на ... ясно е на кого ... и изобщо - всички стрелби и атентати наливат вода точно в определена мелничка с цел придвижване на глобалните нагласи и процеси в точно определено русло - пълна противополжонст на досегашното световно положение.само сляп не вижда тези неща, които са пред очите ни!

2

Анонимен

преди 7 години

все едно че някои те изнасилва постоянно и ти да осъждаш това деяние и всеки следващ път отново да го осъждаш и да афишираш че не се страхуваш от изнасилвача и живота продължава жалко за европа

1

Гошо

преди 7 години

Те освен да се надупят и да покажат толерантност и разширени евроатлантически отверстия друго не правят.Стига сълзи и приказки бе либерасти, народа е гневен .Обещайте му възмездие ,публични екзекуции ,смърт!! От велика сила и колонизатор Франция се превърна почерняла ,забрадена помийна яма.Блато раьвъдник на ислямисти трето поколение.Няма спасение освен забрана на вероизповеданията и екзекуции без съд за радикални мюсюлмани .