35

Анонимен

преди 7 години

Ееех прости русофилски предателю, който се радваше на избора на Тръмп. Няма във вашите чугунени глави мозък. Ще плачете за мекия Обама.

34

пенко

преди 7 години

Е С бе създаден с цел : Противопоставяне на доминацията на САЩ /финансово -икономическа /. Успешно бе до момента !БРЕКЗИТЪТ е в резулта на "сдушването" м/у Швабите и Франсетата и изолацията на "короната"! Победени етруси -30 000ден окупационен американски корпус! Победена Швабия 100000 -н амер.корпус -плюс робство по документи и амер. претенции!!!Да сте чули за хитл. бомбардировки над Франция !? Петен и другото ла..о направо са си я предали... и днес са целуващи се неопределенополови евреопейци

33

Анонимен

преди 7 години

Шизофреник.

32

123

преди 7 години

Естествено, че би искал.... иначе ще трябва да се договаря поотделно с всяка държава и/или с групички държави, а е...така ще е по-скъпо! Едно е да се "мотивира" евробюрокрацията по всички известните ни начини ($), а друго е мноооого бюрокрации, поотделно :)

31

Анонимен

преди 7 години

Предполагам че Тръмп ще започне да агитира UK да остане в ЕС. То затова и Мей разбирайки към какво корабокрушение води UK реши да слезе от кораба и да даде на друг руля.

30

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че е важно за САЩ да могат да управляват Европа по-лесно. ЕКЗИТ!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Ам на Дончу, трябваше месеци наред да му обесняват че за него и страна му е по изгодно европа да е единна от колкото да е разделена и да е партия с русите!

28

АЗ.НАЛИ.ВИ.КАЗВАХ.

преди 7 години

Когато преди няколко месеца пишех, че всичко е поза, че ще го вкарат в релси и ще започне да се държи и говори като нормален човек, та, тогава разните рушкопоклонници слюнки пръскаха да обясняват, че този щял да поведе човечеството към нови хоризонти;да разбие световният заговор; че с Путин щели да са кръвни братя и пр. глуп.отевини.

27

26,

преди 7 години

26, Русия е една държава. Нормално е да се управлява от един човек.Тук става въпрос много държави да се управляват еднолично под диктат.Както бе досега. Само че съвсем явно и открито вече. Това е повече от диктатура. Това е диктатурен монопол.

26

Анонимен

преди 7 години

До Ел 11Що? На един акъл са. Т.е. с еднакво количество такъв.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25"Единната Европа се управлява по- лесно - не ти трябва всяка държава по отделно да подчиниш, достатъчно е да поставиш начело на европейските институции по някой подчинен послушко, както бе досега, и толкоз."А най-лесно се управлява Русия достатъчно е да поставиш само един малoyмен сатрап начело и управленито на този робски народ тръгва по мед и масло.

24

Анонимен

преди 7 години

Единната Европа се управлява по- лесно - не ти трябва всяка държава по отделно да подчиниш, достатъчно е да поставиш начело на европейските институции по някой подчинен послушко, както бе досега, и толкоз.

23

Анонимен

преди 7 години

До славянинЧиф.утите ли са виновни, че руснаците освен да помпят нефт и газ с нищо друго не могат да си вадят хляба? Чи.футите ли ги накараха да се зъбят на целия свят и да нападат съседите си? Чиф.утите ли анексираха Крим? Много е лесно да се оправдаваш с чиф.утите както правеше Алойзович в Германия, с тях можеш да оправдаеш цялата си собствена некадърност.

22

до 21 от славянин

преди 7 години

Другото ''особено ценно спасение'' за Русия от сащ беше след ВСВ когато сащ и сие и обявиха студена война, въпреки че СССР спаси цялата атлантическа шайка от ''свръхчовека''! Наглосаксите винаги така се ''отблагодаряват''!

21

до 21 от славянин

преди 7 години

''сащ спасяваха Русия 5 пъти през последните 100 години''!!!??? Такова интелектуално л.йно само тъпо и нагло ''демократче'' може да из.ере! Особено ''ценно'' за Русия беше ''спасението'' и през 1917 от отвъдокеански ч.фути!

20

Анонимен

преди 7 години

Тръмп беше изключително бос когато стана президент. Сигурен съм че всичките му познания за Русия бяха от личните му контакти с проститутките на КГБ в Москва. Когато влезе в Белия дом разбра, че Русия е враг скрит зад маската на приятелство, разбра че Русия винаги говори едно а прави точно обратното. Разбра че въпреки че САЩ спасяваха Русия 5 пъти през последните 100 години, Русия никога няма да им стане приятел поради голямата завист на руснаците към Америка и високото самомнение за себе си.

19

до 10 от славянин

преди 7 години

Патока Доналд ще натика краварника където му е мястото - в десета глуха!

18

Анонимен

преди 7 години

баси, тоя откач*алник задмина нашите 240 мошеника по отмятане на 180 град.чудя се как имаше хора (не и аз), които се хванаха на въдицата, че тоя е "нещо друго", а беше ясно много преди да го назначат, че тоя ще бъде "същото, но на квадрат"!кой ид*иот даде доверие на човек, който има 5 фалита зад гърба си ?!янките трябва да се научат да НЕ гласуват, при това масово! но там са такива зом*бита, че това трудно ще се случи

17

Анонимен

преди 7 години

На тоя му хлопа дъската,става все по-видно,а също че се командва дистанционно.А това което направи в Сирия,направо си беше Руска рулетка

16

Анонимен

преди 7 години

До Хм"Ами Тръмп говори каквото си поиска(т.е. каквото искат да чуят избирателите),но прави това,което наредят ев.рейските Господари."Тръмп прави това което трябваше да прави и Обама, да набива индиански брадвички по плешивото теме на Путин.