23

Гост

преди 7 години

Подобни изявления са очевидно подтикнати. Това е хитър ход да направят Сърбия по-отстъпчива, че много взе да се произнася напоследък: Или ще признаете Косово или Косово ще стане част от Албания с все сръбските покрайнини. Обратното разбира се няма да бъде разрешено. Мюсулманските малцинства се оказаха удобен инструмент за натиск върху вироглавите балкански славяни.

22

Гост

преди 7 години

Твърде е възможно да опитат да накажат Сърбия повторно за демонстрацията и на добри отношения с Русия.

21

Анонимен

преди 7 години

Сърбите носят вината за радикализирането на балканските мюсюлмани.Със своя националшовинизъм и лакомия за територии, и стремеж за доминация,подстрекавани от Русия,сърбите радикализират унизените от тях,албанци и бошняци ,и дестабилизират Балканите.

20

Анонимен

преди 7 години

Скоро и Турция ще иска България, но ние ще им я дадем без война, защото сме добрички

19

до 15 от славянин

преди 7 години

За кой ли път се убеждавам че ''българин'' е диагноза, а не националност - докато от югоизток работят усърдно за нова османска империя, *** *** се радва, че албанците искали части от Сърбия! Ами че те искат и половината Македония и един ден на Балканите ще се събудиш с турско-албанска граница бе, ***!

18

Бултрас

преди 7 години

Ха-ха-ха.Велика албания,като автономия на Велика България.Грозните албанки домашни прислужнички.За друго не стават,а албанците овчари.Тези квадратни глави мислят с долната.

17

Анонимен

преди 7 години

До jimmyА ние българите ще връщаме ли земята на траките, ромеите и готите?А русняшките ти гаспадари ще връщат ли земята на монголите или на хилядите народи, населяващи сегашната РФ?

16

Анонимен

преди 7 години

Злорадствате за сърбите, ама не се замисляте, че след някоя година ще имаме радикализирана Турция от едната страна и радикализирана Албания от другата. Тогава какво ще правим, мислите ли и за утре? Или е по- важно на Вуте да му е зле?*** народ- слаба държава!

15

...

преди 7 години

След като след първата балканска война откраднаха нашите земи според подписан договор в Македония сега да си сърбат попарата. България трябва да ги гледа как се колят и да не пуска никакви бежанци, бегълци, дезертьори и.т.н. Те си забъркаха тая попара с помощта на Русия, като крадоха чужди земи, сега те да си я сърбат!

14

10

преди 7 години

Точно това питам и аз. Какво пречи всички да си живеят в свои си държави?

13

До 10

преди 7 години

Ти в ред ли си?Какво пречи на българите да си живеят в една държава, а не в поне 8 държави, както е сега?Какво пречи на сърбите да си живеят в една държава, а не както е сега в Сърбия, вкл. и Косово?Какво пречи на унгарците да си живеят е една държава, а не както е сега освен в Унгария, унгарци живеят и в Румъния (6,6% от населението на Румъния), в Сърбия, където 3,5% от населението на Сърбия са унгарци. В Австрия 2,3% от населението говори унгарски и т.н.

12

до 8 шматка

преди 7 години

Изключително точен ник сте си сложил. Само как точно сте се определил !.

11

до 10

преди 7 години

Тук идеята на Албания е да присвои територии в които живеят етнически албанци и без война това няма как да стане но ти неможеш да разсъждаваш.

10

Анонимен

преди 7 години

Че защо да не може всички албанци да живеят в една държава? Ако сърбите не им пречат защо да има война? Някой пречи ли им на сърбите да си живеят в една държава?

9

Анонимен

преди 7 години

Защо Крим е в полезрението на хамериканците ?! Косово не е ли същото ?! 2 % се определят като българи. Чакам с нетърпение развитието защото Сърбия влиза в ЕС до 2-3 години

8

шматка

преди 7 години

До българинаКолко си жалъкКъде видя всичките тези величия у сърбитеМай си фен на Лепа БренаКакви майки ви раждат вас бе

7

Анонимен

преди 7 години

До Обикновен БългаринНе си българин а обикновен русофил. Има огромна разлика!

6

маке

преди 7 години

днес бг за албански реотан да сте слушкали за пукотевицата у френско ке напишете след 5 дена

5

Обикновен Българин

преди 7 години

ШАПКА ИМ СВАЛЯМ НА СЪРБИТЕ. ВЕЛИК НАРОД С ВЕЛИКА ИСТОРИЯ И ВЕЛИКА И НЕЕЕЕЕЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. А НЕ КАТО НАС, ОВЦЕЕЕЕ.

4

zeus

преди 7 години

Бях още ученик когато даскала по история ни разказваше за плана на САЩ да създаде така наречения "мюсюлмански полумесец" на Балканите, от Турция до Сърбия.