37

Гюнтер

преди 7 години

Дадаа..разбира,се че е обир.Точно на,това място е най подходящо,хич никой няма,да,те види .Излизаш и почваш да,гърмиш..юбреее,обииииурррр..

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68"Гъбаркахме руснаците ,че пиели препарат за вана ,а милите българи поркали УРАН хахах,8 месеца са знаели и са тровели вас и децата ви"Глyпако тук става въпрос за 38 години а не за 8 месеца. Българите пият уран заради твоите руснаци ***, които ни впрегнаха заради тяхните бомби да изпотровим цели поколения. И накрая какво постигнаха наcpaните руснаци, предадоха се сами доброволно. Сега като почнаха да ги шлякат от всякъде пак впрегнаха българските *** да ги защитават.

35

Анонимен

преди 7 години

Ясно, че е ислямист-радикал.За въоръжен обир няма да обикалят стотици полицаи, хеликоптери, линейки.Хората се досещат, не ги лъжете.

34

Анонимен

преди 7 години

айде бе българи още ли искате да стоите там или ще стоите докато някой терорист не ви гръмне

33

Анонимен

преди 7 години

Toлерастията и ценностите до това водят. Да свикват. Така ще е от тук нататък.

32

Анонимен

преди 7 години

Путягата пак е раздавал пачки пред изборно. Трябва да се помогне на Льо Пен, нъль така, все пак кремльовците вложиха много инвестиции в нея и сега 3 дни преди изборите е хубаво да се застрелят няколко полицая като доказателство, че точният президент за Франция се казва Льо Пен.

31

Анонимен

преди 7 години

Няма да признаят,че са джихадисти!ще го изскарат обикновен скандал както тука беше с Митю Очите "битов скандал"!

30

Анонимен

преди 7 години

до 68! А е стига сте се гьбаркали, има яки мачове UEFA.

29

Анонимен

преди 7 години

Гъбаркахме руснаците ,че пиели препарат за вана ,а милите българи поркали УРАН хахах,8 месеца са знаели и са тровели вас и децата ви,тва е подсъдимо ама и вий като онез във Франция сте същите толерасти и няма да заведете дела само лайте.8месеца правителството на ГЕРБ е знаело,че българите пият радио активна вода но си е траело,ето това е терористичен акт

28

Меркел

преди 7 години

Охааааа....дърта съм ама съм кралицата на Европа ! Арабите са ми приоритет !

27

Баш Ориенталеца

преди 7 години

Казаха го по Тв! Радикалист е. Вече така им викат. Ае Льо Пен да печели и да ги мята. Инак сбогом Франция. Глобализацията е гробокопача на Европа. Затова най успешни са азиатските страни. Работливи, умни и сплотени хора.

26

Анонимен

преди 7 години

Нямат си французите патриоти като нашите да разгонват бабичките терористи още на границите. Льо Пен е слаба ракия, вместо да отиде и да блокира границите, тя само бръщолеви че ще изкарва Франция от ЕС, и какво като я извади? Трябват им стабилни патриоти като Симеонов, Каракачанов и Сидеров които ликвидират тероризма още в зародиш, дори още като сперматозоид.

25

Анонимен

преди 7 години

ако са били алахакбарци не се брои за новина -

24

Анонимен

преди 7 години

местя го

23

Анонимен

преди 7 години

Вярно ли за урана във водата се знаело от 8 месеца ? Вярно ли и почвата била отровена ? Вярно ли и водата и почвата на добруджа били замърсени ? Защо не се вълнувате от този терористичен акт ? Вярно ли сте толкова деградирали та не ви дреме че ва поят с радиоактивна вода и крият 8 месеца ???Вярно ли сте държавата на Боко и Пеевски които се готвят да купят активите на ЧЕЗ и да ва грабят ?Франция не я мислете ,там не поркат уран

22

ЕС

преди 7 години

Полицая на съд !

21

Анонимен

преди 7 години

Това не е новина. Новина щеше да бъде ако нещо хубаво се беше случило в евро.гея. При тези триполови управници хубавите новини ще дойдат само след тяхната смърт. Незнам какъв народ живее в онези ширини но по всяка вероятност са някакви при.мати. Същото е положението и при вас в Мутроландия. Гледате и траете. Добре че преди 20 години се изнесох да не ви гледам мизерните физиомутрии.

20

Анонимен

преди 7 години

Това Франция само с великите Жо Дасен и Ален Делон ще я запомня.

19

Анонимен

преди 7 години

Няма да се притеснявате,важно е ,че МВРо ,Сидеров и Балевски са в парламента със министерски кресла,другото не е толкова важно,важно е националистите да имат инструменти за кражби иначе Сорос ще им е виновен

18

Паметлив

преди 7 години

Като за Париж не е кой знае какво-1-2 убити.На тоя космополитен град прилягат поне 50-100 жертви....Ама и това ще стане-годината не е презполовена.