17

инженер

преди 7 години

в югозападналата част предлагат инженер 30 лв (месечно)

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен #9 - "Мен ме интересува тия от Газпром в България на колко ги дакарват."започват от около 5к и стигат с разни добавки до около 14к., някои от големите шефове сигурно си докарват и по 25к.

15

Анонимен

преди 7 години

Странно...ние сме / по собствените си утвърждения / безкрайно умни. Университетите бълват всяка година кохорти адвокати, икономисти, инженери... Що па се търсят гатвачи,бармани и серитери - т.е. слуги? Е ли защото индустрията ни е унищожена и всъщност няма заводи,в които да работят инженерите,адвокатските далавери са вече заети и няма пускане то смърт,а икономиката е толкова пародийна,че се нуждае от управници с бянкянски дипломи,а не от Харвард?...Странно, наистина....

14

Анонимен

преди 7 години

Бг работодателите по принцип са едни от най алчните и стиснати на света така че заплати от порядъка на 400 лева всъщност са крупни суми.

13

Куха лейка

преди 7 години

До заварчика : кисело мляко има в България на другите места по света е йогурт .......

12

Анонимен

преди 7 години

Търсят се будали

11

Анонимен

преди 7 години

Аха! Съсипахте образованито! 6/7 от населението изнемогва и не може да изучи децата си ....който оцелее като сервитьор, може и след десет години да стане инженер! Изверги! Погубихте децата ни! Ей за това на мойто му стягам куфарите. А ние 50 годишните ще умрем сами, без децата си на тяхно място ще дойдат ония от югоизток, юг и югозапад. Черно ми е, ама това е! Търсете си персонал в лагерите за храненици- небългари!

10

наузарадан

преди 7 години

"Близо 9 пъти по-висока заплата може да получава един заварчик в София, в сравнение с град от провинцията." Ами то София е държава ако не знаете а всичко след нея не е провинция а е ВЕЧЕ истинската България.

9

Анонимен

преди 7 години

В България най-много се търсят и намират преподаватели по метода Пердашенко.Заплатите са петцифрени.

8

Анонимен

преди 7 години

"Близо 60 са обявите за начални и общообразователни учители. Най-примамливата оферта идва от частно училище в София, което търси начален учител по метода Монтесори, с английски език и компютърни умения, и предлага заплата от 3000 лева."А по метода Макаренко? По метода Макаренко колко е заплатата?Щото те двамата са колеги всъщност, живяли са и са работили по едно и също време, Мария в Италия, Антон във СССР.И двамата са световно известни и еднакво добре приети. По Монтесори учат в Сърбия.

7

Анонимен

преди 7 години

Ама то първата вълна готвачи, сервитьори и шофьори в България отдавна станаха бизнесмени, политици и банкери.Втората вълна пое към Европа и Щатите.Третата я удари демографската криза.И ся?

6

Анонимен

преди 7 години

Такива професии търсят в цяла Европа.Мен ме интересува тия от Газпром в България на колко ги дакарват.

5

Анонимен

преди 7 години

Булсатком тая вечер ми изписа карта грешка маи далаверата продължава

4

до 3

преди 7 години

"Работя като електроженист в Норвегия от 10 години заплатата ми е 15 000 евро на 6 часов работен ден. Плюс това ми плащат вредни купони за храна и кисело мляко."Ама и ти си един пишман лъжец... де Норвегия, де купони за кесело мляко, сега толкова *** ли ти се виждаме, ние да не сме *** от сайта та да се вържем

3

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБАЦЕ, ДОРИ В НОРВЕГИЯ ЗАПЛАТАТА НА ЗАВАРЧИК НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ 5-6 ХИЛЯДИ ЕВРО. И ТО В КОРАБОСТРОЕНЕТО САМО. 15 ХИЛЯДИ МОЖЕ ДА ВЗЕМА МЕНИДЖЪР ВИСОКО НИВО.

2

Анонимен

преди 7 години

Електроженисти се казва а не работници, които заваряват с аргон и електрод! Работя като електроженист в Норвегия от 10 години заплатата ми е 15 000 евро на 6 часов работен ден. Плюс това ми плащат вредни купони за храна и кисело мляко. Какви са тези електроженисти които работят на 8 часов работен ден? Това е забранено в цял свят. Изглежда че при вас света е друг.

1

Анонимен

преди 7 години

Daa tursyat takiva hora v uk de fr ita isp