15

до лъжци

преди 7 години

Хайде информирай се за глобите по света и път тогава се изхождай по въпроса!Не ми се пише толкова,но имат такива глоби (а някъде има и затвор) че свят ще ти се завие!Хайде мини на червен светофар например в Гърция,Сърбия или Хърватска или пък вдигни 50км над разрешената скорост там,или в Австрия примерно!Само за сведение,в Гърция за преминаване на червен сигнал глобата е 700 евро,а за над 50км на 1000 евро и номерата 14 дена в астиномията!За антирадар конфискуват автомобила,отворко!

14

лъжци

преди 7 години

Не мога да разбера как спирате даден човек да кара бързо с глоба, човека си минава покрай камерата с пълна гас, чуди се снимаха ли ме и продължава с пълна газ..Само да кажете за глобите, къде по света има такива глоби в полза на Герб, глоби колкото 2,3 минимални заплати , това са нечовешки глоби на фона стандарта, стига сте лъгали че го правите за човешкия живот, ако толкова ви пукаще за хората щяхте да правите пътища с тея пари а не хотели, колко милиона събират Кат и къде отиват, никой не знае

13

Анонимен

преди 7 години

"Отчели много добри резултати..."Резилтатите щяха да са добри, ако превишилите скороста бяха пренебрежимо малко.Милиционерска им работа!

12

Бай Хой

преди 7 години

Като глобят няколко хиляди, другите няколко хиляди ще се замислят. Доста пари за държавата. И сами ще търсят знаците за максимална скорост на участъка. А някои наглеци с много пари могат да станат постоянни спонсори.

11

Анонимен

преди 7 години

15, аз като вас съм ви виждал по Тракия....как може в тъмното да прелитате покрай мен дето карам със 130 с лек автомобил бе? Вие нормални ли сте? И то с товарна кола? По завоите към София по Тракия вдигате по надолнището сигурно и 180... изперквате...един път ще стане и ще сте в орландовци.

10

Анонимен

преди 7 години

Новите автомобили особено с 3 кубика и нагоре под 150-160 не се движат на магистралите. Аз пътувам постоянно с бус и разкарвам стока. С 2, 5 тона товар пежо боксер 3.0 кубика TDI 180 коня аз по Тракия не мога да не вдигна 150 -160 километра на равен участък. Просто машината си го иска и нямам и време за губене по пътищата. Не съм тръгнал на разходка.И някой комплексар като съм с празен бус тръгне да ме изпреварва при моето темпо от 160 с празен бус и намали после кво да го правя?

9

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си много пррост да те хванат на магистралите ченгетата за превишена скорост. Като видиш знака че след 3 километра следва паркинг намали скоростта на 130 за всеки случай..там се позиционират джандарите с камери в патрулката. Иначе на другите пътища винаги могат да те изненадат ако не си им видял подвижния знак за камера.

8

Dds

преди 7 години

Не обичам да пиша по безмислени саитове, но почнах да се дразня от кат с всеки изминал ден се вижда все едно и също, винаги на едни и същи места стават катастрофи . не е фактор превишената скорост а кофти пътищата,не може след дълга права да има 100 градуса завой и да е сложено само едно 50 там колкото да отбие номера и някой новобранец е въпрос на време да прелети в канафката. аз съм шоф. от 20 год. работата ми е свързана с пътуване,ако не карам с превишена скорост до сега да са ме уволнили.

7

Гост - продължение

преди 7 години

Колко народ така, напоследък, се обособява от "други" някакви българи... Грешка обаче, всичките сме еднакви). Поне пред закона, на лист. И на пътя са еднакви - и джигита, и господинът от втория етаж от някоя "Младост", който бърза, заедно с джигита занякъде, гази хора по пешеходните пътеки и предизвиква в заснежено време 3500 акта за нарушение на скоростта(?!?)... Ами от КАТ да вземат, да направят тези проверки редовни, пък рутинните да тръгнат кампанийно?!

6

Гост

преди 7 години

Гледам, няма коментари много). Но пък го има редовното - в случая от коментиращ Надя Николова - "българите са с такъв манталитет за съжаление...". Хрумна ми изказването на онзи депутат завчера, който заяви, че щял да се бори срещу "Другата България", която била пуснала корени в нашата държава. Г-н депутат, ей ви тепих за борбата - тук г-жа Николова публично заяви, както и мнозина други по фейсбука и пр., че и от парламентарната трибуна, дето тя не е от "българите")))

5

до ИСТИНАТА

преди 7 години

не защитавам по никакъв начин КАТ, но как се предполага да хващат "джигитите" без "рутинни проверки" ?Всеки ден се наглеждам на почти едни и същи системни нарушения на едни и същи места, докато това продължава ще продължавам да твърдя че нито един в КАТ не си е заработил заплатата за месеца.

4

Анонимен

преди 7 години

Решението е по-малко коли, по-малко петрол и повече БДЖ.

3

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън та пляс. По време на "акцията" им, минах около 250км. Гръмнат полицай не видях. Всички караха като луди. Акцията да не е била само в Шопландия?

2

ИСТИНАТА

преди 7 години

Шофьор съм от 25 години. Категорично мога да заявя, че по-безобразно шофиране от това в момента не съм виждал никога.Не е чудно, че по пътищата има толкова жертви.КАТ трябва да е безкомпромисен с джигитите, които застрашават не само своя, но и чуждия живот на пътя.Ежедневно трябва да се следи за превишена скорост, а не само епизодични акции.В същото време съм против така наречените "рутинни проверки" на пътя, защото губят времето на хората и създават предпоставки за корупция.

1

Анонимен

преди 7 години

18 часа мина, а статията ми за Чийзъса още я няма!? Не мога такааааа :(