20

леля пена

преди 7 години

за такива провинения следваше да бъде уволнена.Но сврака на сврака уволнение не прави,колко е жалко че в държавата така се наказват прокурорки.

19

Бай

преди 7 години

Тази видяхме как и изписаха веждите. Тепърва ще видим алкохолнте професионалистки прокурорки какво ще им дадат. Абсурдна държава - всеки с пари и власт се подиграва на свестните хора, които съвестно се опитват да свържат двата края

18

Crow

преди 7 години

Така се бори корупцията и престъпността в България! С условни присъди и слаби наказания...

17

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да стигнем дори Румъния!По-корумпирана администрация в света може би има само в Русия!ГАВРА с плебса, но каквито избирателите, такива и управниците!Само като погледна вечер каква иззмет се набута в новото правителство и ми се ще да не съм в БГ!

16

безпартиен

преди 7 години

Как пък нито един от тези комисии за доходите не се сезира и направи проверка на който и да е "магистрат" с поне 10 години в съдебната система!Няма как с държавна заплата да придобият имоти,автомобили,да изучат деца и внуци в престижни западни университети,да почиват в екзотични страни!Всичко това иска пари!А КОРУПЦИЯ-НЯМА!

15

Вук

преди 7 години

Тя за трепане, те я милват и галят, още повече, че тя от скоро вече ще бъде областен прикурор, спечрли конкурс и я изтеглят от районна прокуратура нагоре!! Баси пародията!!!

14

д-р Исня

преди 7 години

Ей т'ва е държава. Дреме й на нея за заплатата. Може и да не й давате никаква. Важното е поста да не сдава. Той храни и владеее, не заплатата! Тя от такива като нас милиони прави. Тя тая сигурно е забравила, че и получава заплата от държавата. Сега ще я подсетите.

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

За подобни волности се влиза в затвор.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе тая прокуратура под аренда ли е дадена !?

11

Анонимен

преди 7 години

Как е възможно такъв човек да продължи да бъде прокурор?! Но в нашата територия всичко е възможно, забравих...

10

Иван Пешев

преди 7 години

Злоупотреба с служебно положение му се вика и си има член за това , 10% от заплатата , че тя с такива услуги отдавна не разчита на заплата , какви дела завежда този доблестен юрист , как обществото му вярва. А Цацата от кумува срама ги мъмри - балък

9

Анонимен

преди 7 години

Нека Цацата да рече, кво би станало ако например полицейски служител бе поискал от някой съдия да се отмени едно решение на съда.

8

анонимен

преди 7 години

какво е това наказание за мръсницата БЕ,защо я прикривате,тя по хубава и пряма няма никога да стане,ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ,ТЪКИВА СТЕ.

7

Анонимен

преди 7 години

Голямо наказание смешници.

6

Анонимен

преди 7 години

Искаме и оставката на Цацаров.

5

престъпник съмишлени

преди 7 години

Горката, хванали я!

4

хахах

преди 7 години

зза подобно обвинение се лежи! Отделно - уволнението! къв е тоя отбий номер!

3

шоу да става

преди 7 години

Какъв е тоя театър,10% от заплатата?като се има предвид мащабите на корупцията в съдебната система това е поредната прах в очите на хората.

2

zeus

преди 7 години

А така, нека види сега какво е да живееш с 2700 вместо с 3000 лева, при това цели шест месеца. Да живее българското правосъдие!

1

смях

преди 7 години

С тази присъда вие направо сте я убили !! Ето за това няма никога няма да станем бяла държава !!