68

Анонимен

преди 7 години

Нали сами пак си ги избрахте.Сега ще търпите да ви дойде акъла/ама едва ли/.

67

ognyanz

преди 7 години

До "бай Иван": Ти, бай Иване, си си намерил просто обяснение за всичко. А как си обясняваш това, че обезлюдяването на селата, унищожаването на промишленост, създавана с години, започна тогава, когато започна т.н. преход. В разбойническата приватизация всички партии на прехода имат "достойно" участие. Много е удобно да се прехвърля цялата вина на БСП, а другите какви бяха? Ликвидационните комисии по времето на Филип Димитров, приватизацията на Иван Костов, юпитата на Симеон, те от БКП ли са?

66

Анонимен

преди 7 години

Р. Овч. до Позитано : Ало Корни, обаждам се от Гърция,...кога ще увеличат пенсията !

65

Анонимен

преди 7 години

Не се оправдавайте . Нашата Икономика 10 - та гадина е част от Европейската . Освен това ние много добре знаем защо доходите ни са ненормални .

64

бай Иван

преди 7 години

А не беше ли твърде висока цената за бюджета кражбата на около 200 млд евра при масовата и касовата приватизации,заменките,изсечената дървесина,кредитните милионери и така нататък? Кога ще има ревизия на прехода? Всички политици са клонинги на престъпната БКП.Най-голямото престъпление на тая банда е обезлюдяването на селата и прокуждането на младите хора в чужбина,поради безпътието в родината си.

63

Анонимен

преди 7 години

Естествено беше, че няма да има увеличение... и няма как да има, като няма млади хора, да внасят данъци, за да има за пенсиите на старите. Проста математика, но няма кой да си я направи, защото всички са заети да зяпат телевизия и турски сериал.

62

Анонимен

преди 7 години

Тия само тоягата ще ги оправи! И камъни, ама повечко!

61

Анонимен

преди 7 години

*** НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ,МИНИСТРИ , СИНДИКАЛИСТИ И ТЕЗИ КОИТО ВИ ИЗБИРАТ .

60

а ?АА?А???А????А???

преди 7 години

а сега де как така няма увеличение ами моята заплата нали и тя щеше да става 1600 лева или пак ни излъгахте ............................ ейййййййй пак ли ни излъгахте ве цъцъцъц за сефте !!!!

59

парламентарист

преди 7 години

Скок само за депутатските заплати -мамка ви

58

ognyanz

преди 7 години

Тук все някой се упражняват да обясняват днешното разпределение на държавния бюджет я с Луканов, я с Тодор Живков. Бюджета няма да го разпределя нито Луканов, нито Тодор Живков, а ще го разпределя финансовият министър на ГЕРБ и то според приоритетите на гербаджиите. Затова няма пари за индексация на всички пенсии.

57

Благоев

преди 7 години

СПРЕТЕ ДА ВНАСЯТЕ ЕДНА ТРЕТА ОТ ПЕНСИОННИТЕ ВНОСКИ В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ" И НАХРАНЕТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ВМЕСТО ДА ОСИГУРЯВАТЕ ВИСОК СТАНДАРТ НА ШЕПА,ТАРИКАТИ И ЧИНОВНИЦИ !

56

Анонимен

преди 7 години

Протест и оставка! Мизерниците да се махат. Други ще изберем, ако и те са същите и тях ще махнем!

55

Анонимен

преди 7 години

Пари за пенсии няма, а като увеличавахте билетчета, винетки, ток, парно и т н защо не мислихте, че 1.5 милиона българи няма с какво да си платят измислените увеличения. Коланът има краен брой дупки и българинът го е стегнал до последната. Оттук накъде?

54

До 62 Байхейс

преди 7 години

Не знам пожарникаря ,но бай Тошо подари на СССР ЦЕЛИЯТ НИ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ защото страната беше пред поредната катастрофа.Документиран е договора и документите.Виж прочети,провери и се изкажи тогава. А акоси някой двайсетина годишен попитай и стари хора.Ние сме видели и преживели това което вие няма как да си го представите

53

Анонимен

преди 7 години

Какви пари за пенсии бе При соца нямаше пенсионен фонд. Жан Виденов изпразни хазната,временното правителство завари САМО 350 милиона,вие не го ли помните това.Държавата фалираузапочнахме от нула. 4-5 долара беше една пенсия.Малките не знаете но ние много добре помним и знаем какво е ИСТИНСКАТА КАТАСТРОФА. Сега ви ешироко около врата и само плачете,а пенсионерите хвърлят хилядарки,Кулата е задръстена от екскурзианти,кръчмите и магазините са пълни с хора. Видели сте вие нямане,хлапаци такива.

52

Анонимен

преди 7 години

До БГсмени си името от БГ на БГПРЕДАТЕЛ ! да си станал и ти военен или полицай за да вземаш пенсия !

51

До 43

преди 7 години

Защо завиждаш на военните, да си станал такъв. Приемаха на килограм. Днес плачеш и искаш техните пенсии. Да си станал военен, да живееш в поделения сред войска и простотия, да ходиш по учения по всяко време, да те местят като куфар от поделение на поделение, децата ти да сменяват 5-6 училища, жена ти 5-6 работи ако има, и да не знаеш къде ще живеещ. Служил съм в Звездец. На края на света, духовност нула, среда нула, развитие нула. Защо не си отишъл и сега да се кефиш на висока пенсия? МЪРЗЕЛ.

50

До 56

преди 7 години

Държавата в края на 80те така беше изградила всичко че бай Тошо каза на пленума,,СоциализЪма се оказа едно недоносче,ние ви излъгахме" А П.Младенов след него,,Положението е катастрофално,България е една обрулена държава,един обран бостан" И всичко рухна.Не ни даваха повече заеми защото не можехме да ги погасяваме.Само със Сив не ставаше да търгуваме помежду си /и какво??/,а света отиде напред.не искаха нашите некачествени стоки. И...мораториума на Луканов ни довърши. Само оцет и кибрит в магазин

49

Анонимен

преди 7 години

до # 56: само,като допълнение - Герб краде,като за последно и от ударното теглене на заеми,на гърб на стадото,за чиито пенсионери вечно няма пари!!!Само за последните 3 години от царуването на тиквун велики,външният заем е скочил двойно,ама великото стадо хабер си няма,какво става на гърба му.В крайна сметка не му е иновен никой на това умряло стадо,а самОто то!Затова *** оскотяло стадо не трябва да се жали,а да се граби докрай!