34

Майсълта

преди 7 години

Мене ме има само ку става въпрос за Софри я! Иначе съм за *** на.- Ние, крадците не щем да ни четат майсъла, че да не ни фанат.

33

Анонимен

преди 7 години

Това означава че ще може да се четат мисли. Това може да влезне в действие при криминалистиката. Без да те питат ще ти прочетат мислите в момента и ще разберат какво криеш.

32

Анонимен

преди 7 години

У нашенско няма да проработи масово! Няма мисъл!

31

Анонимен

преди 7 години

Facebook вече и мислите ще ни чете...Бягам надалече от тези шпиони

30

Алекс

преди 7 години

Пророкувано от Саут Парк. На кой му трябват палци вече :)

29

М, да ...

преди 7 години

До Нов Световен РедТехнологиите са нож с две остриета! Ножа се използва от хирурга, но и от касапина/убиеца! Проблемът не е в ножът/технологиите,явно!

28

до: 28

преди 7 години

Ти статията не си прочел , ако беше прочел нямаше да се излагаш

27

Нов Световен Ред

преди 7 години

Не можем да лекуваме рак и спин, ОБАЧЕ стане ли въпрос да ви следим, заробваме и чипираме, тогава сме първи на хорото. Като се научим да четем мислите ви ще ни станете абсолютни роби. Ах, колко е хубаво да ви заблуждаваме, че технологиите работят за вас.

26

Кратун

преди 7 години

А ще има ли филтър срещу спонтанни мисли с пожелания към майката на шефа или констатации относно ТТ данните или интелектуалния багаж на колежката?

25

ferdy

преди 7 години

Човечеството не успява да се справи с изваждането на тривиални жлъчни камъни, а вместо това реже и хвърля цялата жлъчка чрез операция, комуникация чрез кожата ще правим!!

24

Анонимен

преди 7 години

А в турция НИКОГА

23

сминдух енд чесън

преди 7 години

Сегашната реалност у нас ,изобилие от бели листове.няма какво да задейства принтера.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Искат да ти бръкнат в мислите за да ти втълпят, че трябва да отидеш и да гласуваш за Бойко Тиквата.в момента в който могат да ти бъркат в тиквата, вече изобщо няма да си им нужен, защото ще те "изключат".човека не е тялото, не е и мозъка ... човека е мисълта , а тя кореспондира и със съзнанието!истината е, че искат да достигнат до съзнанието - то е ключа и към мисълта

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21А полиция на мисълта кога ще има???.страхувай се от мисълта, страхувай се ...

20

Анонимен

преди 7 години

А полиция на мисълта кога ще има???

19

М, да ...

преди 7 години

На този етап от развитие на човечеството много малко хора имат хигиена и контрол над собствените си мисли и емоции! Да контрол над думите /облекло на мисли/ има повече хора! Та това с писането на мисли /четеца на мисли/ ще е огромно предизвикателство и е леко плашещо какво ще излезе, но пък може би пречистващо за обществото като цяло!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17А че мисли могат да се предават нематериално, са го знаели още древните азиатци..при 5-7% от хората работи...

17

Анонимен

преди 7 години

желанието на братята за тотален контрол на масите, говори и за тотален страх от масите!защо ще искаш да контролираш някого, ако не се опасяваш от него?а ако се опасяваш от него, значи остатъците от съвестта ти все още те глождят, че може да те застигне възмездието, като компенсация за мъките, страданията и болките, които си причинил!но със или без контрол, ще стигне възмездието и до "богоизбраните"! мислите на 99% от хората ще ги застигнат!

16

Анонимен

преди 7 години

Пълни простотии!!!Мисленето не е равно на език. Езикът не е равно нито на реч, нито на писмени знаци. Елементарен пример. Нормално 3-4-годишно дете може много неща от ежедневието, значи мисли. Дали може да пише?А че мисли могат да се предават нематериално, са го знаели още древните азиатци.

15

Нищо ново.

преди 7 години

Почти веднага след втората световна война САЩ започват множество секретни военни проекти в тази насока. Един от разсекретените и известни такива проекти е МК Ултра. Там първоначалните опити са били чрез био-химични методи да се контолира човешкото съзнание. В тия години бая народ са изтрепали по време на експерименти.Съюзниците във Англия също са имали цял институт където са правили опити със хора. Включително със механични и електро импланти....Тия неща са известни. Потърсете и прочетете.