13

bolbov

преди 7 години

Хората прибрали пари от чужбина вкарали ги в България а властта ги съди.В парламента е пълно с крадци обрали фондове бюджет и граждани изнесли парите в чужбина и никой не ги пипа.? Чудна работа защо така?

12

Анонимен

преди 7 години

Не прочетох нищо за разследването кой е издал документ за 100% слепота от ТЕЛК, на човек с очевидно добро зрение? От кога има този документ и колко пари е дала държавата в помощи досега??

11

Анонимен

преди 7 години

До Джурналистабе...щом са стигнали до 3 милиона,не са чак толкова глупави !

10

Бисер Латинов

преди 7 години

По горе споменатите са от град Долни Дъбник област Плевен въшкави са от пари и се занимават с далавери къщите им са палати от мрамор за по 500 000 лева в цялата ромска махала има не един и двама като тях викат им златарите аз лично жевея в ромската махала но съм турчин и знам за какво става на въпрос някой от ромите имат автомати ак и дори лично съм виждал картечница в багажника на един от богатите роми.Тези хора постояно тормозят останалите хора особено когато са пияни.

9

Анонимен

преди 7 години

Не че ги защитавам, но ако беше политик или бизнесмен с връзки с политици, съдии и чиновници от държавната администрация едва ли щеше да се стигне до присъда. Примери има много и то за доста по- големи суми. Така че Темидата и прокоратурата да почнат да се хвалят, когато наистина видим осъдени знакови личности злоупотребили с милиони.

8

А

преди 7 години

това за ТЕЛК-а е от години!Почти няма ром,който да не е с ТЕЛК!

7

Анонимен

преди 7 години

Чак сега ли са разбрали местните власти, че не работят, неграмотни и неуки а разполагат с толкова пари? Или шведите са подхвърляли по някоя стотарка на полицаи и общинари и пей сърце. А във Ветово кога? И там десетилетия си затваряли очите срещу мин///гянска молостиня, а те обрали цял окръг. Нема такава държава!! Работещите ще ги скъсат за данъци, такси и глоби а тези аборигени никой не пипа. Е, гласуват за БиБитко и всичко се покрива. Дреме му на Банкянският крадец, важното да е на власт.

6

Анонимен

преди 7 години

Как се доказва, че не са ти развалили проклятието и какви са тарифите за разваляне.

5

Джурналист

преди 7 години

Глупвавият човек и пари не стоят заедно за дълго - английска поговорка.

4

Анонимен

преди 7 години

Е как така по 30 000 лв.глоби в полза на държавата,когато си измамил за 3,5 милиона?Дайте тогава да започнем всички да разваляме магии,вместо да работим,пък като направим няколко милиона,ще дадем на държавата 30 000 за бог да прости.

3

бежанец с нагон

преди 7 години

Той и Ристо Бисеров разваля магии във фарма бизнеса ги инвестира при Н.Костов аптекарския диктатор!

2

Анонимен

преди 7 години

Ромката щяла да изплати 2 милиона лева обезщетение :) :) :)

1

Анонимен

преди 7 години

А гергов свинаря кога?