33

Анонимен

преди 7 години

Не става въпрос да сме с Русия, въпросът е да не сме срещу тях - това е глупавото. Не сме цъфнали с запада - знаете го. Най-добре ще ше да е да сме с двете - Русия и Запада. Нали така ни приказваха като ни приемаха в Европа - няма нужда да избирате или - или. Ама нали сме продажни хорица и все гледаме да се харесаме на господаря ...Сега пробутват същите лафове на сърбите, но те май не са като нас

32

Бай Хой

преди 7 години

Трябвате на каубоите да си докарат корабите по суша по-близо до Русия. С Украйна нещо не се получи. И вие пробвайте, може и на вас или на някои от вас да отпуснат някой друг милиард. Затова гемийките им сега си джиткат само в Черно море, но и това е достатъчно за да може някой гларус за радиоелектронна борба да прелети над тях и да откаже половината екипаж от служба

31

Анонимен

преди 7 години

А, че България не е пример за европейските лъжи? Айде бе!

30

Анонимен

преди 7 години

от русия няма файда ГОРКИТЕ КО,ПЕЛЕТА ВИНАГИ СА БИЛИ ПО ЗЛЕ И ОТ НАС

29

Русия ке падне

преди 7 години

По тихонко, по тихонко. Така трябва! Защото може да ги срита магарето. Но бавно и порлека съвместно с балтиъските братя и Украйна, както е казал народа: Сговорна дружина - планина повдига.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Най-големия колониалист и неоколонист днес е Русия. Тези огромни територии които има да не са и подарени от добри чуства. Тя е грабила с векове и не е върнала нищо. Днес продължава да заграбва.

27

Анонимен

преди 7 години

Всички бягат от Русия."Мъдрата" политика на джуджето отблъсна и най-верните си съюзници.

26

Анонимен

преди 7 години

Който харесва Русия да заминава за там и да спре да ме убеждава постоянно, че с Русия сме щели да бъдем по-добре. Не разбирате ли че с тези неаргументирани и нахални навивки постигате обратен ефект.

25

Анонимен

преди 7 години

Тези, които величаят Запада, все едно величаят местната мутра на квартала , че първо е пребила и ограбила всички, после в въвела ред и който иска добри пари ,работи за нея, а другите да го дъхат. Погледнете историята бе. То не са колонии, не е робство и търговия с роби, неоколониализъм разсипия на неслушащите държави. Сега ни унищожиха индустрия и селски стопанство,казва се кражба на мозъци...Вързани кучета.които въртят радостно опашка пред Вързалия ги Господар.

24

Анонимен

преди 7 години

Работя в и за България. Аз и семейството ми се чустваме добре в България. Не искам да чуя за Русия.

23

Анонимен

преди 7 години

Плюете по този и онзи, докато до нас бавно но сигурно се събужда Османската империя, а султана вече мята алчни очички към територията ни. И когато това стане, ЕС и САЩ ще излезнат с декларация, която строго осъжда действията на султана. Това ще им е помощта.

22

А ти коя си!

преди 7 години

До 23Всички насилствено окупирани.Ти Ходил ли си там да видиш каква е прокопсия? 19ти век!

21

бай ганю

преди 7 години

До Анонименизреди с какво са прокопсали?имат ли свободи и права?изреди с какво от съвременния свят са прокопсали под влиянието на русия?имат ли стабилнаи многобройна средна класа?много ти е слабо познанието за нещата извън родното ти село но със сигурност се радвашповече на мерцедес от колкото на моцквич

20

бай ганю

преди 7 години

До Брюкселска зелкаа който обръща лице на русия скакво ще ходи?

19

бай ганю

преди 7 години

До Анонименукрайна е пример за освобождаване от ганата руска хватка и поглед към свобода и ценности на демокрацията но и те като нас са объркани как точно да си подредят къщичката

18

Брюкселска зелка

преди 7 години

Който обръща гръб на Русия рано или късно ще ходи с фес.

17

апропо

преди 7 години

23- от изброените +русия сме с по- високи заплати! тролчета????хахах

16

Анонимен

преди 7 години

Украйна е пример за европейските лъжи.

15

Анонимен

преди 7 години

Прокопсалите с Русия ли? Амиии....Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Татарстан, Тюркменистан.....и първенецът Армения....Ахахаха.

14

Какви

преди 7 години

учебници има в Китай и какво учат няма никакво значение!И в ние сме били дето се вика на три морета,но отвори кой да е учебник по история за 6-ти,7-ми клас в коя да е съседна нам държава и ще видиш,че даже не сме съществували,но това е друга тема!