8

муспи

преди 7 години

На журвалистите им харесва този начин на работа. Никой и не обелва дума за евреите, държащи цялия медиен фронт в света, но за дребни работи създаващи им имиджа на смели, неподкупни журналисти, са готови да си подложат гърба на голо под служебната пръчка.

7

Анонимен

преди 7 години

ДАЖЕ и в най древната професия има повече морал отколкото в журналистиката

6

смЕх

преди 7 години

Това обаче се отнася за журналистите и то в Европа тук такива няма или ако има са пренебрежимо малко на общия фон от наду.пени драскачи включително и в този сайт.

5

G

преди 7 години

Калкулаторка Ва*лева и тя да си каже

4

Анонимен

преди 7 години

За автоцензурата и оказването на натиск от политически партии е от ясно по-ясно. От друга страна, причините за физическото насилие над журналисти са продиктувани едновременно от две страни - и откъм властимащите, и откъм обикновените хора. Изключение прави Христо Стоичков, въпросът там е не дали ще има следващ път, а кога.

3

Анонимен

преди 7 години

Отворихте ми очите.Тъкмо си мислех,че върху нашите журналисти нито има натиск,нито автоцензура,а само сериозно мотивиране от силните на деня и хоп-изненадааа,имало и натиск и автоцензура.Лошооо.

2

Анонимен

преди 7 години

Открийте десетте прилики. Коминтерна правеше износ на комунизъм преди, сега Отворено общество прави износ на демокрация.

1

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Нормално е....журналист който не целува ръката която го храни, да си обира крушите от мейнстрийм медиите възхваляващи евро-атлантическите скъпоценности и либералната демокрация!