11

Анонимен

преди 7 години

Малко са му. С това пиене трябва да се води умишлено убийство. Т.ъпи закони. Тия с колелетата не са ли хора?

10

маларт

преди 7 години

Дано има роднини, които не се плашат да извършат вендета спрямо "осъдения". Ще ги изкарат после емоционално разстроени и най-много година в затвора, а ползата за обществото безценна - бъдещ убиец на деца итн елиминиран

9

Димитър Борисов

преди 7 години

Ако пиян шофьор прегази детето на някои член от състава на съда, дали ще го осъдят на 4 години затвор. Адвокатите трябва да бъдат в полза на закона и на хората, но не само на тези с много пари. Защото тях Господ ги съди. 20.4.2017г.

8

Темида

преди 7 години

А оня дето уби 3ма му дадоха пак 4години............ЛОГИКАТА НА "СЪДА".........Айде да изчезваме като нация по-бързо.......тъмните братя по заслужават от нас да живеят тук явно. Полицай удари шамар на един и веднага 1000 бяха на протест.

7

иско

преди 7 години

да побликуват името на съдията осъдител за назидание пред обществото

6

Горан

преди 7 години

Казано по-ясно в България доживотната присъда беше ефективно заменена с 4 годишна присъда, с право на обжалване!

5

Горан

преди 7 години

Е, бива ли четири години? После се чудим, защо нищо не ни е наред... Щом човешкият живот не струва нищо, какво да очакваме? Сигурно и ще го пуснат предсрочно за добро поведение!!!

4

гого

преди 7 години

10 години за откраднати 125 лв. , 4г. за убит невинен човек. Значи човешкият живот у нас струва по-малко от 100 лв.

3

Анонимен

преди 7 години

До година ще си е възстановил правото да гази!

2

ДДД

преди 7 години

Четири години за човешки живот нелепо Пияните по пътищата трябва да се третират ,като опит за масово убийство и така да се съдят Иначе страшно нещо ще стане с примери като този /четири години/Присъдата трябва да смразява кръвта когато я четеш а не да буди смях

1

Анонимен

преди 7 години

караш си колелото и минава и те забърса някаква пияна ***. Ако ще и 40 да му дадат, човека няма да се върне,а можеше да живее,ако беше реагирал по-адекватно.