122

ГЕРБ=БКП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

121

Ограбено от Б

преди 7 години

До Жоре ТрабантоОткраднатото от Гепаджиите не е чужда пита.Върнете откраднатото, аиде убитите от вас хора няма как, ама парите?

120

Движение Пенсионно

преди 7 години

До АнонименКак се дигаха пенсиите?При Тройната - с 40% за три години.При Станишеф - 30% за три години.При Борисов 1 - в края на третата година общо 7%.При Б2 по 2%.Колко пъти с е дига тока за два мандата и имаше ли сваляне на цени поне веднъж? За винетки и билети да не говорим. При Ореха сваляне цена на ток с 5% за 1 година после го изгониха.

119

Тиквоч Подрисофф

преди 7 години

До sistem error БСПАми да накарат Борисов, Цветанов, Свинетка и останалите милионери от ГЕРБ(к) да върнат откраднатите милиарди и ще има пенсии за всички.

118

Гербрастите ограбиха

преди 7 години

Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, затова сме най-бедни в ЕС.

117

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

116

Провалилият се социа

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

115

анонимен

преди 7 години

Нека НОЙ да изкара справка какви задължения има бизнеса към НОЙ тогава ще се види че царя е гол прославеният бизнес не плаща нищо.Държавата също не плаща за държавни служители военни полицаи и други.Това е геноцид на българският народ

114

Анонимен

преди 7 години

До ууу А който гласува за Комунисти-Герб,с два пръста в г.за . . 500 лв . минимална пенсия -800 лева минимална заплата -1500 лв.средна заплата . Това не са два пръста ,това е конско копито навряно в задницата . Честито от ГРЕБ!

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен130 А ИМА ЛИ ОСЪДЕН ДиМуКРАТ ЗА КРАЖБИТЕ ,ЗА ДЕМАГОГИЯТА И ПОПУЛИЗМА ,ЗА ЛЪЖИТЕ И ИЗМАМИТЕИ ЛИЦЕМЕРИЕТО ? По времето на социялизма имаше и осъдени министри ,не само Янчо Таков V

112

naco

преди 7 години

След като няма ПАРИ,защо "ТАВАНА" на пенсиите не се ОБВЪРЖЕ с МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ,примерно да стане ТРИ МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ?!

111

Анонимен

преди 7 години

хахах, комунистите - БСП се държат - за всеки с процент, комунистите - ГЕРБ - всички ще вземате поравно. НЯМА такава държжава

110

Анонимен

преди 7 години

И къде са пенсиите от 90 година насам?? Има ли осъден комунист?? Тогава какво ужеличение чакате на всички пенсии,те са в чужбина в апартаменти,дворци палати на комунистите на фесовете,какви увеличения на всички пенсии,всички лъжат и крадат,никой не влага пари,а чакате,какво чакате? Работата отдавна е ясна и затова бг сме в чужбина и се борим да вземаме чужди пенсии на вас мумук ето разликата и отговора.Отивайте на къра и тръстика,тръстика докато събере сайванта

109

Анонимен

преди 7 години

Неслучайно Англия излиза от ЕС, за да не плаща пенсии и помощи на гърци и роми.

108

Анонимен

преди 7 години

Защо хората с най-голям принос към пенсионния фонд, са пренебрегнати за сметка на тези, които нямат почти никакъв.Защото им трябват гласовете на роми на изборите че крепят демокрацията.

107

Анонимен

преди 7 години

и зашо справедливоста да е инат ???

106

Анонимен

преди 7 години

на за депутатите - пенсионери има по 9 000 на месец,нали?

105

ууу

преди 7 години

До АЗПо-добре е да се гръмнат още сега, защото "патриотите" влязоха във властта и вече шикалкавят. Който е гласувал за тях .... с пръст в устата.

104

Анонимен

преди 7 години

Пари за пенсии няма и няма и да има. Първо защото 80% от работещите се осигуряват на минимума и после ревът, че са им малки пенсиите. Второ заради тавана - неможе този който 20-25 години се е осигурявал на максимума да взима същата пенсия като този от първо. И трето - всеки работещ пенсионер да получава 1/2 от пенсията.

103

АЗ

преди 7 години

Така наречените "патриоти" излезнаха с ясни обещания към избирателите си, основно пенсионери. Тези обещания бяха 300лв. мин пенсия и мин заплата 650лв. Сега те ще са в управляващата коалиция. Ако до края на тази година не започнат да изпълняват обещанията си тези дето са ги избрали е редно да протестират както подобава пред мин.съвет.