35

Васо

преди 7 години

Доказателството е очевадно във всеки сайт за продажба на автомобили втора ръка. Не може автомобил над 15г да е преминал само 160000 км в Германия, Австрия, Италия или Франция. Поне още 100000 са превъртяни в обратна посока.

34

Анонимен

преди 7 години

До Киро КюмюряДвижат се, ама мръсния въздух го дишаме всички, не само собствениците на трошляци. Отделно, че няколко пъти се случва вече някой такъв таралясник да издъхне на светофара и да не може да тръгне.Съответно става задръстване, другите се чудят от къде да го заобикалят и т.н....

33

Анонимен

преди 7 години

нали се сещате че ако си купите кола на 100 000 км реални няма да ви струва 4-5 хиляди лева а ще е в евро дори и повече , който не е ходил да си купи кола от чужбина и хал хабер си няма ама тука ще излее една кофа с помия

32

смях

преди 7 години

До ЛАДАсигурно за това всеки собственик на лада, скоро става и квартален майстор по трошляци като неговата.

31

ЛАДА

преди 7 години

Аз си купих Лада на 1 млн км. И все още върви. Няма кво да и се чупи. ***.

30

Съвет

преди 7 години

Да измислят чип ,който при опит за манипулация да занулява километража без никаква възможност да се поправи.Така колата отива за скраб.

29

Киро Кюмюря

преди 7 години

опита показва, че това не е проблем. всички таралясници, които се купиха след 2007 година на по 15-20 години са на по 300000, и все още се движат.

28

До Сашо 23

преди 7 години

Аз имах кола с полу- кожен салон, от чисто нова. Продадох я на 55000 км на 12 години и шофьорската седалка беше пред късане. Това не е критерий. В Англия с колата върви документа за преглед, на който има километрите от предходните 5 прегледа, ей те т'ва можем да вземем от тях, ама нейсе.... И на талона си пише имена и адрес на предходния собственик, и колко собственици има колата от нова.

27

Баба Шваба

преди 7 години

А пък на мен един горублянски тарикат преди време ми разказваше приказки от хиляда и една нощ - гледам аз един Голф петица на 7 години, километража показва 90к, а тоя ми вика - голфчето е перфектно чисто ново, на малко километри, карано е от една баба инвалид, живееща в предградията на Мюнхен само в неделя за да ходи на църква, която е била отдалечена на 50 км и на връщане е минавала и през личния си лекар. И аз му викам е да ама от време на време май е ходела и по санаториуми, щото 52х100х7=36к

26

Анонимен

преди 7 години

Когато купувате коша "нов внос" задължително искайте да я минете през оторизиран сервиз на марката не в сервиз който автокъщата ви кажат. Ако откажът отивайте в друга автокъща.Всичко си прочичава в момента в който я проверят в компа. Минал съм от там...

25

Петров

преди 7 години

Това последното с пречката за "1 милион" разходи за Мерцедес беше малко тъпо - увеличение на цената на колата с 5-10 Евро ще откаже ли някого?

24

Анонимен

преди 7 години

Защо се учудвате, мислете, като купувате втора употреба! Аз на кола купена преди 4 години нова до момента съм навъртял 116 000 нормално слабо каране. Тази година мисля да я пускам за продажба, че и изтича гаранцията и пак нова. Гледам на пазара втора употреба коли над 10 години пак ги пишат, че са същите километри е как ще е реално това?

23

Анонимен

преди 7 години

Гербавите престъпници поквариха цяла Европа!

22

Dumme Frau

преди 7 години

Карай си магарешката каруца на село никой не те кара сега да си купуваш кола , вече се крадаът чисто нови коли те за километража ми тръгнали копи-пейст Новини тука

21

COPY-PASTE

преди 7 години

По публикацията работи: *** Василева

20

Анонимен

преди 7 години

Немците станаха БЕТЕР турците---Кви немци - това го правят турската и албанската мафия, докато Ханс и Шмит работят от тъмно до тъмно във фабриката.

19

Анонимен

преди 7 години

Както казваше Калеко Алеко:20 годишен голф, на 6000км, с лепенка - пица доставкен.

18

Брежнев Л. И.

преди 7 години

И до 22 И ДРУГИТЕ.И да съм смешен, се тая. Ама ония хитреци в Европа с идеята колата след 350 000 км да се бракува въведоха изискването още през 2003г. - неизтриваем и неманипулируем брояч на километри и други данни от компа. Не всичко се знае от китайците, арабите и всякая *** дето рови компютрите. Пазят се около 80 параметъра на двигателя вкл. въглеродните му емисии. Но не се четат от всеки сервиз. Чака се само подходящия момент за ново законче и готово.

17

обичайните новини

преди 7 години

Престрелка и убит полицай на Шанз'Елизе. Днес.БГ - спите. Това вече се случва през ден и става рутина.

16

Сашо

преди 7 години

Километрите си личат .Примерно ако шофьорската седалка е кожена и е скъсана, значи над 500 000 км.Не че не се сменя или ремонтира .Трябва да има регистър с километрите и да може онлайн да се прави проверка .Измамниците, глоба по 10 000 лв.