19

Анонимен

преди 7 години

И как точно ДНЕС.БГ реши , че руската *** печели ?! мммм аз ли не мога да чете , вие ли сте платени? не знам! 1920 Apr 2017Emmanuel Macron - 65%Marine Le Pen - 35%1920 Apr 2017François Fillon - 59%Marine Le Pen - 41%

18

Анонимен

преди 7 години

До Българинане говори от мое име б**лук ! Европа не се е предала и няма да се предаде , Европа е по - силна от всякога и сега на тези избори във Франция ще ви го докажем гейстери национални предатели ! Всички платени руски агенти , антибългари плюете по Меркел ама май и там ще хапнете дървото и Меркел ще спечели пак !! Да ви видя тогава как ще я плюете ама то във вас няма нищо морално , само РУБЛИ , нали б**лук!?!

17

Анонимен

преди 7 години

Не знам от къде ги вадите тези информации , но Мари рускинята губи в цяла Франция според проучванията и то с много ! Тя най - вероятно ще загуби на първия тур, но е ясно , ДНЕС.БГ е руска *** и е нормално да си говори каквото им спускат от Масква ! и естествено коментарът ми ще бъде изтрит !

16

Анонимен

преди 7 години

ПОБЕДА МАРИН.БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ТЕ ОБИЧА И ПЛЮЕ НА СУРАТА НА ПЛЕМЕННИКА НА РОДШИЛД -ХОМОСЕКСУАЛИСТА ЖЕНЕН ЗА МЪЖ ЕМАНУЕЛ МАКаРОН

15

леЛЬО ПЕНа

преди 7 години

Льо Пен на власт и нов руско - френски съюзен договор, подобен на тези от преди Първата световна война е кошмарът на русофобите.леЛЬО ПЕНа

14

муспи

преди 7 години

Не е важно кой за кого тлясува, а кой брои бюлетините! - Сталин. В същото време евреите водят предизборна борба. А защо?! - след като те броят бюлетините. Зяащото те обичат така - двойно, тройно застраховане! Безсмислено е но така са биле обучавани - принципно положение! Разчитат и на човешката простотия. Волен Сидеров казваше това което сега Льо Пен, но народа само леко подбутнат от евреите си знаеще своето - Волен болен, взе ли си хапчетата!

13

slovenia

преди 7 години

До 8.Прав си,че парите за Льо Пен идват от Русия.Това е най-богатата,силна и влиятелна страна.Русия подкупи милиони избиратели в САЩ и не избраха Клинтън.Кристиян Вигенин отиде в Украйна,той е от БСП и Путин ги наказа като купи изборите на Герб.Говори се,че и наште психодесни от Сорос ще минат на руска хранилка.

12

Анонимен

преди 7 години

айде да спечели тая Льо Пен да я видим после какви ще ги говори, защото пушек да вдигаш е едно, а да действаш съвсем друго, дайте да я видим как бързичко ще омекне

11

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен ще загуби изборите.

10

До БПФ

преди 7 години

Пич, много злоба в думите ти, що така?! Льо Пен се пени като всеки национал-популист, то там им е силата. Макрон не е идеален, но на фона на останалите, той е за предпочитане: не е "извратен толераст", а има желание да вижда/чува и другите. При Льо Пен такова нещо няма-идеите й са от началото на 20-ти век, точно преди войните, и си знае само нейната. Фийон беше ОК, ама му венчаха майката с Пенелопе. Меланшон не е за подценяване. Всичко е възможно, повече яснота - в неделя вечер.

9

England / Essex

преди 7 години

До До England / EssexСтотици пъти по - добре е!

8

До England / Essex

преди 7 години

... защото като минеш през Англия и се спреш за цигари, те наобикалят само луничави и рижи англета, които те канят на следобеден чай, нали?! Не отговаряй - въпросът е риторичен.

7

Анонимен

преди 7 години

Кандидатът за президент на Франция Марин льо ПенХа, доколкото знам това е кандидатът на Путин, а не на Франция, а че е така знае цял свят защото паричните потоци към тая руска агентка идват директно от Кремъл.

6

England / Essex

преди 7 години

Когато минавам през Франция и Белгия дори ме е гнус да сляза от колата. Веднъж направих грешката да спра в центъра на Брюксел за да си купя цигари, е, още с излизането от колата ме наобиколиха четири печки да ми искат цигари, на връщане пък един пингвин с бебе в количка започна да ми реве, че нямала пари за памперси и да съм и дадял 2 евро. Отделно че почти не видях бял човек и това в ЦЕНТЪРА!

5

Атакиста

преди 7 години

Аман от пишман бг патриоти! Знаем какви наушким националистически партии подкрепяте!

4

Анонимен

преди 7 години

долу Макрон, долу двуличието на бюрократите. Всички други кандидати - Саркози, Льо пен, Меланшон - са по-добри.

3

липсват бели

преди 7 години

Марсилия, Марсилия..който не е бил там не знае за какво иде реч. Там не знам дали крайно десен ще е от помощ, там трябва да си луд с картечница да се оправи ситуацията...

2

Прецакан електорал

преди 7 години

Ако и тая Льо Пен е като наш Воленчо Сидеров, язък и за пената.

1

Българина

преди 7 години

Явно европа се е предала... Не искаме да сме част от такъв съюз особено когато е и ислямски