14

За сигурността

преди 7 години

Ако се предприемат мерките, предложени в коментар 15, рязко ще се подобри вътрешната сигурност в страната, защото и рязко ще намалее създаването на криминален контингент.

13

На първо място

преди 7 години

На първо място да е демографията!Спиране на помощи, майчински и детски в случаите, при които майките са непълнолетни!Криминализиране на съжителството на семейни начала, когато единият или и двамата съжители не са навършили 18 г.Криминализиране на продажбите на момичета под 18 г. за "съпруги"!Относно детските надбавки - да се приспадат от данъците, които родителите плащат. Който не внася в бюджета, не е заслужил детски надбавки!Платено майчинство: за работещите жени -две, за останалите -едно

12

Ханко

преди 7 години

Ако обичате не използвайте тази красива дума " патриоти" , когато става въпрос за тия / следва епитет/ ..за Родината е обидно някак...

11

Избирател

преди 7 години

Гнусна комунистическа ***! Как не се свенят да се показват и да приказват за "грижата" си за народа,който са ограбвали десетки години! Скрий се бе,лъжлив *** комунистически! Та всички там сте милионери! А народът - бедняци!

10

Анонимен

преди 7 години

БКП/БСП - българският аналог на Ал Кайда/Ал Нусра.

9

gadev

преди 7 години

До Анонимена пък Виденов ги вдигна с цели 100000% - от 100 лв станаха на 100 000лв !

8

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ИМ БЕШЕ НА ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ? вдигаха пенсиите с по 10% всяка година , а Боко взе 16 милиарда, за да плаща санирането на блоковете на ГЕРБУРАЦИТЕ.

7

gadev

преди 7 години

Алтернативата сме я виждали вече - Орешарски, Станишев, Виденов.

6

Анонимен

преди 7 години

Bsp ima izvursheni atentati,ubiistva presledvane,manipulacii i kvo chakate ot tyah da mislyat za vas li??

5

Калоян

преди 7 години

Този Търновалийски откровено и безочливо лъже, за да защити грабежите си. Истината е, че БСП ще бъде удобна и зговорчива с управляващите фалшива опозиция. Нито един от депутатите от БСП няма никакво намерение да противоречина Бойко, а само да си взема 5000-6000 лева на месец и да си трае, тоест - само личния си интерес гледа. Те са ***, а не народни представители!

4

Браво!

преди 7 години

Браво!Въпреки обективните факти, въпреки безнадежността и очевидната невъзможност някога да спечелят избори, социалистите от БСП продължават да се държат мъжки и да не губят присъствие на духа!Браво!

3

1234

преди 7 години

Да, ще работите всички заедно за България, но за нейното ограбване ще е приоритет за всички ви и няма да има компромиси

2

смЕх

преди 7 години

Не че нещо,ама как на една телевизия и разрешават да включи в името си думата България като често пъти работи срещу същата тази България .

1

Циник

преди 7 години

Дрън-дрън....едно и също - вече 28 години!БСПар като ти каже "добър ден" виж дали слънцето е изгряло!