141

extremist

преди 7 години

ПО СЪЩАТА СХЕМА ОБРАХА МРАМОРА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА - ТИКВЕНИЯ КРАДЕЦ И ФАНДАШКАТА ***

140

extremist

преди 7 години

ПАВАЖА ,ИЛИ ПЪТНАТА НАСТИЛКА ИЗГРАДЕНА ОТ КАМЕННИ МОНОБЛОКОВЕ С ФОРМА НА КУБ Е ВЕЧЕН !!! ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ГРАБЕЖ ОРГАНИЗИРАН ОТ ФАНДАКОВА, *** И ДРУГИТЕ КРАДЦИ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ....ПАВЕТА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО, НАСТИЛКА С ТЯХ СЕ ПРАВИ ОЩЕ ПО-ТРУДНО И В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН ЧОВЕК СПОСОБЕН ДА ИЗГРАДИ "ПАВАЖ"

139

Анонимен

преди 7 години

груйо мамин в софия не се говори на мьеко даже, ако говориш на диалект.ходи си, отдето си дошъл и не се занимавай с паветата на столицата.

138

Груйо

преди 7 години

нема ми пипати павйето, по него дедо ми още е одил с царвуля

137

Анонимен

преди 7 години

Изобщо-каква е концепцията?- Да се направи от един стар европейски град някаква бетонно-асфалтова джунгла или да се запази за поколенията -и туристите!-неговата уникална атмосфера- настилки, улици, архитектура, паркове и пр.?

136

Бахуро

преди 7 години

Умния вариант е да се направи с асфалт... тротоара и да се повдигне. Като и се набият колчета, да не могат бандитите да паркират като селджуци. Ама не като с топките на Барозу, че траят една зима. По летите за движение - павета. Взетите павета да се наредят по други улици, вместо асфалт. Ако не вярвате, че може така и ви се струва малоумно - можете да се разходите в центъра на оная *** Виена например.

135

Анонимен

преди 7 години

Софиянци искат паветата да останат, селяните си искат хасвалта, понеже на село паве не са виждали. Фандъкова също иска хасвалта, но то е защото и тя е ***, а и от хасвалта по-лесно се краде.

134

Анонимен

преди 7 години

Защо този булевард трябва да се прави еднопосочно? Какво ще се случи с пешеходните пътеки?-----------Малей!Пешеходните пътеки ше станат еднопосочни, ужаст!

133

Анонимен

преди 7 години

И коридорите на кметството- на асфалт!

132

грамотен

преди 7 години

Каква са тези думи в това съобщение"Реновиран" то е или ремонтиран /основно / или освежен , ако всичко се подменя - подновен Ей неграмотнииии. Иначе този Начевски е ОБТЕКАЕМ говори празни нищо незцначещи думи.Бла бла бла ит.н.Горко ни ,с такива дървета оправия няма.

131

мано

преди 7 години

До ПроектантФръцльо недоучен . Би трябвало някъде да си чел за износоустойчивост на ....нещата и да си прочел за гранитите колко се износват. Паветата са устояли на всички дървени и метални колела и танковете дори.СОфия беше пълна с бойни траспорти и паветата останаха. Едно паве струва от пет до осем лева, така както ги вадите.И къде ги скрихте те са десетки хиляди? в Германия отидоха повечето.Подарък.

130

дизайнер

преди 7 години

Преди да започне строежа на Младост , после и Люлин ит.н.всички улици бяха паваж.И централните булеварди. Някой дошел от село и решил да "реновира" хаха !Сега е страшно Асфалт и дупка до дупка .Огромни кратери. И това е

129

Анонимен

преди 7 години

Всички тревни площи в София да се асфалтират! Казах! Асфалт и само асфалт навсякъде - улици, тротоари, дворове. Не искам никъде и педя земя да се показва!

128

Анонимен

преди 7 години

Днес по обяд в центъра на София - улиците с асфалт бяха пълни с локви, вкл. и залята цялата улица на 5-10 метра, а тези с павета или нямаха локви или локвите бяха много малки. Мислете!

127

асфалт фен

преди 7 години

Предлагам да асфалтират коридорите на Софийския университет. Също предлагам и в моловете вътре настилката да е от асфалт.

126

Анонимен

преди 7 години

Интересен тест се получава - кой е гражданин и кой е селянин по манталитет.99% от искащите павета са граждани по манталитет, а99% от искащите асфалт са селяни по манталитет, но обикновено не си го признават.

125

Врачанин

преди 7 години

До от 109 112 Стига с тоя Париж бе , я си гледам Москва.Там павета няма щото не знаят да ги сечат. То и у нас е същото.Явно някои отбрани софиянци искат да разграбят паветата за вилите си , както стана във Враца например.Изровиха паветата от една улица, половината отидоха на площада , а другата половина изчезна.

124

асфалтиран тротоар

преди 7 години

Щом ще асфалтират дондуков, да не пропускат да асфалтират и троторатите. Както на Цариградско шосе. Та да е пълна селянията. Може ли да ми кажете-защо на Цариградско шосе асфалтираха тротоарите. преди си бяха с плочки.

123

Реалист

преди 7 години

Мафията ще реши дали ще е асфалт или павета, най-вероятно ще реши да е асфалт, а на нас ще ни кажат, че "хората така искали" - това са го правили и преди.

122

Реалист

преди 7 години

Дали ще е асфалт или бетон ще реши мафията, според това, при коя настилка ще открадне повече. А ние може да си спорим тук и никой не се интересува от нас или кое е по-добре за София.