69

Наблюдател

преди 7 години

Мафия и тук - там безплатно /почти/ саниране с откровенна партиина реклама!

68

Няма проблем

преди 7 години

Аааа, Социализма ни научи само да вземаме , да не даваме.Дупе давай , но пари не!

67

Анонимен

преди 7 години

Това саниране си е доста несправедливо според мен. На фона на хилядите панелки на лотариен принцип си изибираме 100-200 блока в цяла България. Санираме ги на цена 3пъти по-висока от пазарната. Слагаме едни пари в джоба и готово. А защо избраните сгради трябва да се санират, а не някои други примерно. Ниски доходи ли имат хората там или как. Или просто който свари той да натовари.

66

Анонимен

преди 7 години

А за къщи на бедни и пенсионери кога?Санирането е срамна история на фона на все по-обедняващите хора.Не може пенсионерите да умират от глад и без пари за лекарства,а някой да си купува подкрепа санирайки едни,за сметка на други.

65

алпинист

преди 7 години

защо не вземем да санираме колибата в банкя на бедняка, че много му духa.

64

Анонимен

преди 7 години

5-10% самоучастие в санирането=5-10% по малко гласове за герп на следващите избори, гербаджиите си купуваха гласове чрез санирането и най-отвратителното-вземаха от парите на всички останали чрез държавния бюджет

63

Край

преди 7 години

Пари от данъците трябва да се харчат САМО за обществени нужди. Не може да съберете на баба Пена от Чъпръчене данъка и с него да санирате блока на Гошо *** в София - дето парното и без това му е субсидирано пак от данъка на баба Пена. *** нали народа простоват - на политиците сложни схеми им не требват - кълве на гола кука. ЦЕНАТА и без таван ако има конкуренция в процедурата - трябва да стане пазарна. Ама не станала - сами се сетете що. КРАЖБА Е ТОВА.

62

Край

преди 7 години

Ми що не сте сложили тавана на цените по-рано та са правени на високи цени поръчките. Това значи че не сте осигурили НИКАКВА конкуренция по процедурите. ТОВА Е КРАЖБА хора. Траете си пък те ви стрижат и за още питат. Утехата вие е че Слави е чалгар.

61

кво стаа

преди 7 години

"Колкото тн саниране е безплатно, толкоз ще ви дигнат и пенсиите, че и заплатите!

60

Анонимен

преди 7 години

Първо, това не е никакво саниране, а лепене на изолации.Второ, цените са АБСУРДНО завишени.Трето, заради дрането с обществените поръчки рязко останахте без канарчета, които да се хващат? И за това бомбите хорицата да се бръкнат за още пари?Четвърто, вървете на ... знаете къде.

59

123

преди 7 години

До неанонимен 1За твое сведение ел. инсталация не се сменя, възможно е само в някой от първите блокове, закоито платиха по 400 лв. кв.м, но и там не ми се вярва. Не направиха истинско обследване на блока, те реално не направиха никакво обследване. Не пиши глупости, че ми писна от големи разбирачи.

58

Анонимен

преди 7 години

А нашият блок беше от първите санирани, дори не е панелен, а тухлен...D

57

ГНЕВЕН

преди 7 години

Не си спомням дебелата партизанка Лилянка да е говорила нещо за тези 10% преди изборите.Сега очаквам нови цени на Свинетките ,Тол-такси и т.н.

56

ха-ха-ха

преди 7 години

Че то реално толкова струва "санирането" на гербаджиите.Останалите 90% си е чистата печалба на гербаджииските фирми.

55

Анонимен

преди 7 години

До нашия блок санират един голям 16 етажен, не че нещо но шефовете на фирмата са 3 *** с немски коли последен модел струващи 500 000 трите, оттам нататък не ми се коментира за 1 месец почти нищо няма направено, ще се бавят а надниците ще вървят, чух че дали 400лв на квадрат сега станало 300, а специалисти казаха че няма да отиде повече от 100лв, защо всичко е толкова раздуто и докога Боко ще казва ние строим, добре ама ако гепите по малко, току виж да направите 2 блока вместо 1

54

Анонимен

преди 7 години

Има и оферти за 32 лева на квадратен метър без ДДС алпинисти.

53

Анонимен

преди 7 години

Цена на кв.м изолация 40 лева без ддс - алпинисти.Цена на дограма кв.м. 140 лева отваряема 50%.Подмазване на и изправяне на зидовете след дограмата около 10 лв на метър линеен без ДДС.Това е с материалите.Хидроизолация на покриви и мазета - 40 лева на кв.м. без ДДС. Смятайте и се усмихвайте.За големи площи трябва да има и отстъпки.

52

Санират ни

преди 7 години

В момента ни "санират", като изключим едната бригада правеща топлоизолацията на източната фасада. Всичко останало го направиха толкова некачествено, че с ремонта догодина ще го събарям/сменям. Ако за това трябваше да плащам .... някой щеше да пострада сериазно ...

51

до 50

преди 7 години

Абе пич една външна стена на една стая е примерно 4 на 2.5 м или 10 кв.м по 120лв на квадрат давани от пражителството прави 1200 лв . Твоя прозорец като е 250 лв де отиват парите до 1200 лв за една изолация ли

50

crooks

преди 7 години

da si sanirat ...... ili po dobre da gi palqt