50

Муха без глава

преди 7 години

Няакои стреляал с нещо като "Зарин" ама може и да не е "Зарин" абе нещо такова . Каква е тази история , маи ни взимат за шарани - Чиста пропаганда и оправдания за алчноста на Колонизаторите на нова Америка ....... жалко там няама индианци да ги помисляат за богове .

49

Сун Дзъ

преди 7 години

До Мио лъАми че питай него. От 2012 година насам го е правил няколко пъти. А тогава дори руснаците не го отрекоха. Вероятно за сплашване. При това сега бомбардира дори болницата, където бяха откарани пострадалите. Просто ***, какво да го правиш?

48

Мио лъ

преди 7 години

До Сун ДзъА каква е логиката Асад да обгазява цивилни, след като печели срещу врага си? Задавай винаги въпроса кой има изгода!

47

ИзвънЗемен

преди 7 години

Положението е "вервайте ми" ... справка - Колин Пауъл излъга в ООН за хим. оръжие на Садам. Унищожиха Ирак, обесиха Садам, а оръжие не намериха. Същото направиха и в Либия, същото правят и в Сирия. Срам за лицемерния Запад.

46

Анонимен

преди 7 години

От всичките кадри,снимки , който ни показваха е НЕОСПОРИМО- ФАЛШИФИКАЦИЯ. ПРИМИТИВНА В СТИЛ- САЩ - САДАМ ХЮСЕЙН - КАДАФИ- ХИМИЧЕСКО ,БАКТЕРИОЛОГИЧНО,АТОМНО . НЕОСПОРИМО - впечетление правеше ,изкуственото дишане ,уста в уста , огромните зеници на отровените и голите крака на някой спасители . За защитни средства от БОВ няма смисъл да говорим .А за гарантираната смърт в рамките на 2-3 минути на ,,спасителите ,,хептен . НЕОСПОРИМО - ФАЛШИФИКАЦИЯ .

45

тя

преди 7 години

Колко е лесно да обвиниш този , който искаш! А дали е така , кой ще ми каже?!

44

Сун Дзъ

преди 7 години

Когато през 2013 г. Асад за пореден път използва зарин срещу цивилно население, Путин тържествено пое ангажимента да го накара да унищожи всички бойни отровни вещества.А сега се оказва, че или Путин е знаел за наличието на такива и е съучастник в престъплението, или пък неговият авер Асад го е излъгал и го е натресал в небрано лозе. Да не говорим колко *** е версията на Кремъл за някакъв склад, защото заринът е бинарно БОВ и не се съхранява в готов вид.

43

Анонимен

преди 7 години

А нещо да кажат за използваният онзи ден ИПРИТ от Идил в Ирак ?

42

aaa

преди 7 години

Разбира се че е използван зарин.Вашингтонските бандити които тероризират целия свят такъв театър спретнаха 2001 г с кулите близнаци,че още не можем да им се начудим и що собствен народ изтрепаха,та няма малко зарин да пуснат на някакви *** в далечна Сирия.

41

Анонимен

преди 7 години

Русия предаде на ОЗХО доказателства за постановъчния характер на химическата атака в Идлиб.

40

Анонимен

преди 7 години

Надявам се заловения водач на идилците да има обяснение за газовата атака, а и не само за нея... Че ще си "изпее" всичко, ще си изпее, но едва ли тази информация ще стигне до нас.

39

онбашията

преди 7 години

че това някой отрича ли го? споровете са за произхода, а не дали е имало или не

38

Анонимен

преди 7 години

"сочат за експлозия на газ зарин или подобно вещество".Това звучи като: една комшийка каза. Ако специалисти са определяли, то трябва да се класифицира. Какво точно означава "подобно". Я кат знам бай Коце ка съ гърчи лане с непепечена ракия си мисла, че сал зарин ще е.

37

Анонимен

преди 7 години

До ХехТогава трябва да знаеш какяо е официалното становище на Франция относно употребата на зарин срещу мирното население в Сирия от асадистите. Защо според теб френското правителство не е взело пред вид мнението на професора, което според теб е единствено меродавното? Може би и френските държавници гледат единствено БНТ. Жалък руски пропагандатор си и защитаваш единствено русйата гледна точка.

36

Хех

преди 7 години

До Анонимен46"Инфото го получаваш единствено от руски проправителствени източници" - Незнаех че френската нац. телевизия е "руски проправителствен източник". Обещавам Ви вече да не им вярвам щом е така. Останалите Ви епитети и изказвания нямам намерение да коментирам. Спорен и успешен ден на всички!

35

Анонимен

преди 7 години

До ХехПросто си един жалък руски пропагандатор, който като удавник се хваща за мнението на анонимен английски професор а игнорира мнението на десетки други специалисти. И не се прави на много начетен и интелигентен. Инфото го получаваш единствено от руски проправителствени източници. И още нещо, сарказма не ти се удава. Както и опитите да се правиш на учтив. Просто не си търсач на истината а поредния руски лакей.

34

Хех

преди 7 години

До Анонимен44Аз не защитавам и не нападам никого. Просто фактите са си факти, а аз мразя да ме лъжат. Аз несъм химик, но интервюто беше с един англичанин професор и бе излъчено по френската нац. телевизия. Не на пазара. Едва ли Вие и аз разбираме повече от този човек, и едва ли той се е засилил да защитава тоя Асад. Но щом за Вас е толкова важно да е зарин (вероятно за вашият бюджет е важно) - Така да бъде. Живейте си спокойно във Вашият свят където действителноста е установена от БНТ1.

33

Анонимен

преди 7 години

До ХехЗначи си от задунайската им прислуга. Защо не цитираш какво е казала една жена от Женски пазар? По пазари не ходиш ли? Всички химически анализи на кръвта и урината на жертвите доказва употребата на зарин. Защитавайки руските *** ставаш съучастник в масовото убийство.

32

Хех

преди 7 години

До Анонимен42Не съм "руските ***", просто гледам и чужди телевизии - В интервю с един английски професор той каза, че жертвите на зарин умират в страшни конвулсии и гърчове. На клиповете жертвите просто си лежаха. Освен това един лекар каза че от телата им има миризма, а зарин е безцветен и няма никаква миризма. Имаше дупки от снаряди по земята, а боеприпасите със зарин се взривяват поне на 30м. от земята. Образовайте се, четете, недейте така да демонстрирате невежеството си. Тъпо е.

31

Хех

преди 7 години

Зарин не е със 1000% сигурност, дали е някакво друго - Незнам несъм химик. Но зарин не е и няма как и да бъде.