9

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво е МВФ без банки ? МВФ без банки е като катаджия без радар,та всички банки са подчинени на мафиотите от МВФ,по нелепо от МВФ изглежда Русия във ООН

8

до 7

преди 7 години

Глупости. Чети повече преди да пишеш:1. Растежа през всички 6 години на ББ е сумарно 13% - въпреки че последната година е 3.5%2. Ако имам и стабилно правителство 4 години максималния сумарни растеж ще е още 13.5% - за сравнение в Индия ще е 35%3. В еврозоната цитираните 1.7% са реално връщане назад защото тя пълзи вече 10 години така а населението също се е увеличило малко което все едно да расте с 0%. А и при такИван малки % статистическите грешки изяждат половината.

7

Анонимен

преди 7 години

Озпуснато е : Спед спаби банки да пише от България.

6

Глупчо

преди 7 години

Хаха, намаляла печалбата на банките и положението вече е трагично! Който успее да си изплати заема, не се сеща за друг. Тепърва идва лошото време за банките и добро за хората!

5

tvalibilo

преди 7 години

o, ami migrantite sa se narejdat na opaski i jivi steni napravo do bankite da gi podsilvat togava?

4

Анализ

преди 7 години

Обаче забелязвате ли, в Европа очакват растеж от 1.7 тази година и 1.6 догодина. В същото време в България, с новото правителство очакваме общ растеж от близо 25% за следващите четири години!През всичките правителства на Бойко Борисов беше така - растежът в България беше в пъти пъти, няколко пъти по-голям от средния за Европа. Догонваме!Жалко само, че се забавихме доста покрай експеримента "Орешарски"!

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонименутре, в 9 ч да се наредят 100 човека пред 1 клон, и до довечера я няма баМката ... толкоз са стабилни! нали затова е зора да се маха цар-кеш, за да си отдъхнат веднъж за винаги "хампи и ко" - колкото щат да теглят, генерацията на нови и нови пиксели е на един клик разстояние.ше работиш за едни голи ...пиксели! даваш ли си сметка, колко вече струваш - колкото един пиксел! а си давал на времето - една крина жито, за един мех мляко, а сега даваш-получаваш "образи", т.е. едно нищо!

2

Лилит

преди 7 години

Що за идиотщина? Така поставени нещата приличат на изказване на алкохолик, който вини черният си дроб, а не собственото си поведение и отношение, за своя проблем.

1

Анонимен

преди 7 години

Е какви слаби банки? Като падна КТБ, в Европа не останаха слаби банки.