10

Волен

преди 7 години

Важното е да има Воля.

9

Александър

преди 7 години

Защо не излъчиха вчера "Шоуто на Слави",какво се случи?Сигурно щото е имало материал за "патриота" Валери Симеонов!Иначе имаме свобода на словото!!!

8

абсурдистан

преди 7 години

Селянки и селяни - Ужас ! - силиконови перхидролки ! ама оная с белия костюм изби рибата - стиропоровата принцеса ! Мъкааа !

7

Анонимен

преди 7 години

кИФЛИ

6

Бурбонска ванилия

преди 7 години

Ами, правят, каквото могат женичките...Все пак, не са родени във Версай, да не забравяме.

5

61499

преди 7 години

Защо не коментирате брилянтното слово на Тома Томов? Такъв силен текст не е звучал в сградата на Народното събрание. Беше толкова кратко, а толкова много послания отппави към народните ни представители. Публикувайте го, за да могат да го прочетат хората, които не са имали възможнонст да гледат отктриването днес.

4

Новата сладкарница

преди 7 години

Е не очаквах това да се цензурира.*** = TиkвеHИК

3

Фори

преди 7 години

Това е суета.Надяват се, че могат с дрехите си да впечатлят народа и колегите си. През това време тайно си мислят за хората със съвършен генетичен материал като мене и се надяват, че поне малко ще изглеждат и те такива.Но аз опит ще им кажа: не е цаката в дрехите! Цаката е във вродените съвършени социални умения, в уникално високата интелигентност и в перфектно изваяния фалос!

2

Анонимен

преди 7 години

гласоподавателите проявиха лош вкус!

1

Без коментар

преди 7 години

"Старая се да изглеждам добре, защото добрият външен вид е всичко, към което се стремим", коментира пред Bulgaria ON AIR Нина Миткова, до вчера бизнесдама, днес депутат от "Воля".