15

Израилеви

преди 7 години

- И ние козируваме така.- *** що?

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Пишеш като настъпен милиционер от нетрезвен началник! Успокой се, ще ги стигнем някога все пак макар и да е 29-ти век!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12А сега ми кажи защо турчина козирува с лявата ръка?Знаеш ли???........Защото е амсалак като тебе и не знае ляво ,дясно .Или като тебе не знае кое е ръка кое крак.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Защото българския мяза и е дембелин!

11

Анонимен

преди 7 години

То хубаво ама защо сте истипосали турски катаджия на снимката.Европейска акция било. Акция в България.И..... турски катаджия??????

10

Ti[oplko[]

преди 7 години

Трудна работа за катаджиите, как да познават техните си хора при големи скорости. При такива акции бая парички падат, катаджиите довялни за изпълнен "дълг"

9

Анонимен

преди 7 години

В това лошо време и този дъжд примесен със сняг не ми се мисли колко катастрофи ще има и колко народ ще пострада. Ако само ламарините си натрошат това ще е много добре. Но като знам какви състезатели се нароиха едвали ще минат само с изпотрошени ламарини. Гледам ги новите шафйорчета карат така като че ли са безсмъртни. Лошото е че когато ударят някой умират не само те а и невинни. Господ е казал не се движи по бързо от ангела си пазител защото няма да може да те настигне и помогне!

8

Киро

преди 7 години

Да продължават , да не спират тази акция Кат защото като гледам как карат тези "безсмъртните" и с малки и с големи коли си е направо жива лудница по пътищата !! Вижте колко народ здрав и работоспособен загива по пътищата. Събирайте пари и глобявайте....като нямат акъл да плащат , дано така се вразумят !!

7

Анонимен

преди 7 години

Аз никога немога да превиша скороста защото москвича повече от 70 км неще да вдигне. Да му мислят тези със бегачките дето са на по 20 години и развиват скорост от 220 км в секунда. Докато карахме москвета жигулета и ладета катастрофи имаше но нямаше жертви като сега. Най много си трошехме броните фаровете мигачите и габаритите. Идваха от кат който и в момента съществува само той си остана с комунистичмеското име правеше акт за щети отивахме в магазина купувахме си частите и въпроса се приключваш

6

Анонимен

преди 7 години

демек събраха достатъчно пари за бюджета , на кого ли ще ги дадат после или ще си ги поделят

5

Anon

преди 7 години

Пак популизъм. Правилната новина била "2400 нарушения, написани са 2400 глоби за обща сума 500000 лева и са конфискувани 140 книжки". И след два месеца като сметнат че са си събрали 450000 от тези 500000 лева- да обявят акцията за успешна.

4

Анонимен

преди 7 години

По пътищата се движат маса хора без и с купени книжки!Пияни и дрогирани е масово явление!Но КАТ,ше оправи нещата кат снима...:-) :-)

3

Анонимен

преди 7 години

Ще захлебват корумпетата. Както са се набълбучили с кредити от банка дцк, имат по пет которника, две любовници,ходят на лов, ходят за риба,направо ужас. То на една заплатка кара ли се.

2

смЕх

преди 7 години

Поредната показна акция докато наказанията не започнат да се прилагат веднага и в размери (% от декларирания доход) така, че и паралиите да го усетят файдата ще е никаква.

1

Анонимен

преди 7 години

Акцията трябва да е постоянна ! Ама ,,ден година храни !?