16

Анонимен

преди 7 години

Ако напускат меджлиса вземете ги в България парламента.

15

Анонимен

преди 7 години

MNOGO NAZAD STE OSTANALI S NOVINATA :))))DA KYURDITE KAZAHA 4E 6TE SE OTTEGLQT OT PARLAMENTA SLE KOETO TURCITE IM TEGLIHA EDNA M...NATA SEGA VA6TE MILI KRAVNI BRATQ KYURDITE SI KROTUVAT 6TOTO 6TE IM E JALNA MAYKA

14

Мюрвет Юзеир Мишкаро

преди 7 години

Аркадаши. Лошо ви се пише. Ако някой мисли, че се надсмивам хем бърка, хем е вярно. Хак да им е на тези, които си знаят защо. И подкрепям другите аркадаши - и те си знаят за какво. И да ви кажа - слънцето свети еднакво за всички и небето вижда всичко, а водата е еднаква на вкус.

13

Льольо

преди 7 години

Има ли в Турция свобода на словото ? - няма! Има ли мегдан за еволюция на гражданско общество? - няма! Тур.чо.лята извън мегаполисите са с някакво средновековно житие и битие и абсолютни смешници, жал ми е за тях

12

Манолски

преди 7 години

Турция ще стане една тъ.па, арабоподобна и изоставаща нация, това е ! Отново идва лято и отново турските хотелиери ще реват от отлива на туристи. Загадка е и руснаците колко са окей с режима на Ердоан. Единствено евтината лира държи положителен платежния баланс на страната, ама какво от това щом си мега пробит и смешен? Турция няма работа в Европейското семейство язък че 54 години чиновници харчеха пари залудо

11

Анонимен

преди 7 години

Само така. Сега новата държава Кюрдистан ще се създаде благодарение на Ердоган и той ще намери начин да им няпомни.Освен тях ще и даде права и на тези от опозицията.И нещата ще си дойдат по местата.

10

До 16

преди 7 години

Ще трябва да делите помощите

9

Анонимен

преди 7 години

С този уран скоро в България няма да останат хора, после е лесна.

8

Анонимен

преди 7 години

В знак на солидарност ги вземете в Бг.

7

до 14

преди 7 години

ние пък подкрепяме Турците в България за собствена държава...хайде да видим кой кой е?

6

Анонимен

преди 7 години

Ами отидете да ги подкрепите на терен.

5

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите са малоазийските българи и всъщност са единствените турци заслужаващи уважение, особено кюрдките, храбри дами пред които треперят шалварите даже на ЕрдоГаньо.

4

))))))

преди 7 години

Че то от този парламент вече нищо не зависи, освен да гласуват единодушно волята на султана или да влизат директно в кауша.

3

Булгар

преди 7 години

Напуснат или не волята на турския народ беше президентска република. Вместо да реват като моми, да седнат и да се обединят и да изкарат общ кандидат, който да постигне добър резултат в бъдещите избори.

2

АМИ ДА

преди 7 години

България обича комунистите и терористите от ПКК!НИЩО ,ЧЕ СА ТУРЦИ.....ЩОМ СА КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ---МОЖЕ...!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Чудесно, да напуснат и Турция. Да дойдат в нашия парламент. Ние обичаме кюрдските си братя.