12

Анонимен

преди 7 години

Преместете децата да учат по селата. та там има предостатъчно място за всички градски деца. Училищата са празни паметници, шивашки цехове - плод на демокрацията и "българския" срамен преход. Има места и за едновремешните опитни полета където децата се научаваха на реални неща от живота.

11

Анонимен

преди 7 години

59 млн. ? за какво? какви образователни програми ? измислици за усвояване на пари. а за стипендии на тъмните - колко ?

10

!!!!

преди 7 години

До АнализИнтересно, от къде ли Бойко Борисов е дал някакви пари? Може би от спестяванията си!?

9

Ха!

преди 7 години

59 млн. отиват за развитие на 11 образователни програми Целта е да се осигури равен достъп до качествено образованиеНе знаех, че в България имало качествено образование!

8

55

преди 7 години

Не виждам пари за квалификация на учителите,част от които са неграмотни в някои области.

7

Анонимен

преди 7 години

За да има равен старт трябва да има най-вече равно желание за образование, а не кухи програми за "усвояване" на пари!

6

Лилит

преди 7 години

Намирам изказването за излишна показност, съчетана с недалновидност и дискриминация, освен ако някой не смята, че открил току-що колелото и топлата вода на куп. Бедно, бедно министерство, защо не умря още с отпадането на грамотността, заради която инвестирахме и се радвахме за теб?

5

Анонимен

преди 7 години

Толкова пари осигуряват ГЕРБЕРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ от нашия бюджет ! За премахване на тези милиони гласуваха 2 500 000 българи на референдума ! А вие ГРОБАРЧЕТА бяхте излъгани , че вота ще бъде мажоритарен ! На кукуво лето ! Изумителни глу.п.аци !

4

Анализ

преди 7 години

Тази новина не е особено интересна. Тези пари не ги дава сегашното правителство. Даде ги още навремето Бойко Борисов, когато се гласуваше бюджета, вкл. и на МОН.Така че сега само се изпълняват предварително планирани, заложенини и финансирани програми.Сегашното правителство обаче може да се гордее с друго! С това че направи необходимото поскъпване на газа и тока, за да предпази следващото, вече редовно правителство, от дискредитация. Ето това беше проява на истински патриотизъм!

3

Зъбльо

преди 7 години

Хората няма какво да ядат, тия за образованието се загрижили!

2

Анонимен

преди 7 години

За българчетата ще се помага ли?

1

Анонимен

преди 7 години

Явно ще се наблегне на въдещите се,а не на създаващите поколение.