20

тя

преди 7 години

Напълниха се училищата с роми и нивото много падна! Губят умните и ученолюбиви деца , което е много жалко!

19

55

преди 7 години

Оптималната тревожност е добър мотиватор за учене.Да не би някой от нас възрастните да ходи на работа всеки ден в състояние на възторг!

18

Пряка вина днес бг

преди 7 години

Основната вина лежи върху родителите медиите като днес бг които сеят разврат и сексуални извращения. В основата и корена на проблема са сексуалните проблеми и развращаването на децата което унищожава душите и психиката им и не само

17

Анонимен

преди 7 години

Училището,както и парламентът,са отражение на цялото общество.

16

Правоверен

преди 7 години

Ама така де, за какво ви е да учите! Научете добре Корана и това е всичко, което ви трябва да знаете!

15

MAKEDON

преди 7 години

Do 20 ..... Tocno taka staroto-novoto ucilisteto i fakultetot e samo edna propusnica za pocetok a strukata se uci otposle so mnogu maki , propusi i nekvalitet taka e za inzenerite , doktorite, majstorite i dr.Ispaga deka univerzitetot e gubenje vreme, zatoa ima luge bez diploma a najuspesni vo svetot primer br: 1- Bil gejts i dr

14

Mdaaa

преди 7 години

Било място за мъки, а после искате ай-фони и мерцедеси ... ама няма.За това има и народна мъдрост "който учи ще сполучи", в България или не няма значение.

13

v

преди 7 години

Завърших преди 10 години едно от хубавите училища във Варна и имам следните наблюдения: Който се правеше на пич и се фукаше с парите на тати, сега няма нищо и бачка я сервитьор, я продавач. Който изглеждаше добре и беше 'готин' сега прилича на г5з. Който се движеше в разни компании и бяха много вървежни, сега е продънена пиянка.Който си седеше тихо на *** и учеше езици сега има образование, работа, че и имот и нова кола. Не е важно да си готин в даскало, живота едва започва след дипломирането

12

Мунчо

преди 7 години

Е да де ама като ти е празен харда процесора какво ще обработва?А на тия хлапета харда им е двеста думички половината чуждици....

11

Анонимен

преди 7 години

Много ги затрупаха с глупости децата и те не могат да мислят.Колко милионери и милиардери има дето са едвам изкласили гимназия.Номерът е не да трупаш информация и да я възпроизвеждаш.Те точно това искат от учениците.Ми всеки хард диск го може тва.Номерът е да можеш да мислиш да разсъждаваш и да ползваш наличното за да постигнеш максималното.

10

квартал „Матилде”

преди 7 години

Нека покажем класа пред поривите на двигателите

9

Анонимен

преди 7 години

трудно в училище ? има леснотия. не учиш - ставаш шофьор,сервитьор,продавач на женски пазар,фризьор....може и на чист въздух да работиш - ако вашите не са си продали 5-6 те декара,отиваш на село и копаш каргофи....има и по-лесно - пропиваш се и ставаш клошар.

8

Анонимен

преди 7 години

А питате ли депутатите какви мъки ги чакат в новия парлама-ент.

7

Анонимен

преди 7 години

"Мястото за мъки" те подготвя отрано и ти дава плавен преход към истинския живот след това. Всичко, което срещаш там, пренебрежение, ощетяване, тормоз, завист, заговор, злоба, делене на групи, го срещаш и след като завършиш. Страхът от ниските оценки ти дава стимул да постигаш по-високи. Напоследък чувам всякакви нелепи предложения от типа на "да направим ученето забава и игра", "да сложим графа похвали"... Забавата и играта ти създават нереалистични представи за света след училището.

6

Анонимен

преди 7 години

Учениците проявявали тревожност в училище....Ами пийте хапчета бе драги ученици! Нали в САЩ е така? Някой да ви пречи?Или като алтернатива - ами спрете тия смартфони и таблети, седнате си на задниците и учете. Някой да ви пречи?

5

Анонимен

преди 7 години

Ами спрете да ходите тогава на училище, - образовайте се сами.Училището не е задължителна институция. На нито един новосъздаден индивид не може да му се вменява да учи, ако той самия не желае. След време няма да има нито инженери, нито лекари, нито композитори, нито циркови артисти. Повече горски ще има и пожарникари.Едни общества имат перспективи, други - нямат. Това е.

4

Как да е

преди 7 години

Системата създаде училища,които да правят от децата роботи,които да наизустяват вместо да творят.Системата не иска креативни млади с развито въображение,а послушни роби достатъчно интелигентни да работят с машини и документация и достатъчно *** да се примиряват с положението си.На капиталиста не му трябват индивиди способни да мислят критично,които сами да управлявят живота си,трябват му овце които да стриже,а днешното образование му ги осигурява в изобилие. Welcome to the Matrix Slaves!

3

Различните

преди 7 години

Различните винаги са мразени и мачката от овцете, защото им се завижда на уникалността.

2

Анонимен

преди 7 години

Училище-мъчилище. Мразиш го докато си там, а после ти липсва.

1

Анонимен

преди 7 години

Губене на време и пари.