6

Анонимен

преди 7 години

Ами б с, май щото е възпитаник на Русия е толкова интелигентен и дисциплиниран... . Да, това момче учи яко и последните години е взимал 2 учебни години за 1!! Отличник. Свири на инструменти и макар за сега да няма авторска музика, в бъдеще непременно ще има, той иска да композира.

5

с

преди 7 години

Той не е българин той въспитаник на русия пее за бг защо няма тук дойстойни

4

?

преди 7 години

А кога учи това момче? На снимка 5 съвсем на момиче прилича.Веч писах, че режисурата, замисъла на бълг.( англ.) песен не ми харесва- черна негативна.Какво ВДЪХВА на младежите?( прилича ми на "вдъхновена' от игрите на глада- нещо, което НЕ е за препоръчване.) Но там не е виновен Кристиян. Може би по-нататк НЯма да слуша никого, а ще пее положителни текстове, музика и съотв. сценичен декор.

3

!

преди 7 години

Не ми харесва

2

Анонимен

преди 7 години

Кристиан е възхитително момче!! Чаровен, талантлив, интелигентен, образован, възпитан, навсякъде си печели симпатии и фенове, говори перфектно английски, а е едва 17 години! Голяма звезда ще стане, независимо дали ще спечели конкурса. Вече е! А италианската мафия май са си купили първото място и букмейкърските протежета не спират да ги сочат за фаворит, макар че парчето и певеца им са... пълен trash! А на Крис песента тепърва ще се върти в западните радиа и чартове, тя се харесва реално най - много от меломаните

1

1

преди 7 години

eurouniversalvision stana konkursa ? veroqtno kudrokosa krasiva dama moje da otgowori?