Та кога е било по-различно? Отколе се твърдеше как кренвиршите са забърквани с целулоза (народа злобно говореше за тоалетна хартия; остатъчни стекове, пържоли и др. мръвки в заведенията за общ. хранене допълват каймата на скарата, а при трета употреба стават на мусака; в скъпите луканкови произведения има смлени жили и сухожилия, и чат-пат кокали. Неизброими са родните изобретения в "общ. хранене". Накратко, няма да се оправи, не става!
Ако бяхме единен народ и ако решим да не купуваме даден продукт в случая салами и подобни 6м,1 год 2 год в чудо ще се видят алчните производители саламаджии!Аз съм готов !
Хахахаххахахха в природата нищо не се губи а само преминава от едно състояние в друго...Старата луканка става на саздърма а старата саздърма на луканка .....по евро стандарт...
....че лабораториите си пълнят касите от ЧАСТНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ...А , ИНСПЕКТОРИТЕ ОТ БАБХ....си пълнят торбите от прозводителите , "като за последно" --от СКРИВАНЕТО НА ИСТИНАТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА ХРАНИТЕ!"КОРУПЦИЯТА" ----КАТО.... "ТОЧНА НАУКА"....ха,ха,хааааааааааа....!!!
Че ако пробите се изследват в лаборатория от служащите на БАБХ---не се плащат/ или се плащат ама евтино/! АКО ОБАЧЕ ГИ ИЗСЛЕДВА ЧАСТНО ЛИЦЕ ИЛИ ФИРМА---ЦЕНИТЕ НАРАСТВАТ ПОЧТИ 2-ПЪТИ.....ЗА ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА!ТАКА СЕ ДАВА ПРАВО ---НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ДА ВИ ЛЪЖЕ ...И ТРОВИ С ПРОДУКЦИЯТА СИ!
Производителите на тази "храна" са български фирми!А вие плюете западните производители. Толкова сте жаллки.
Работил съм в такава фирма за производство на салами и в тях има всичко друго но не и месо. А този случай нее единичен но хората не подават сигнали. От не продадена и застояла с години продукция се преработва наново и не само това ще намерите ами и много други неща. Салами се правят от карантия кожа кости гребени на кокошки и петли крака даже и перушина. Няма да ви казвам каква химия използват за да сдобият търговски вид вкус защото ще си повърнете червата.
Всички хранителни фирми у нас са ментета, таботят с ***, ако изнасят нещо то е с месо.Защото сме лъжлив и доллен народ.Всички съседни държави правят превъзходна храна, само ние сме толкова иззвратени.
един клиент съобщил , казал , намерил ... да ви имам и джорналистиката . аз ако съм на мястото на собственика на фирмата ще ви дам всичките на съд за клевета и уронване на престиж.
Щом не е открил нокти на дърта кукумявка,пак добре! Или кучето,с колибата и синджира барабар!
АКО СТЕ МАЛКО ПО-УМНИ И СРЪЧНИ ....ВИНАГИ ЩЕ СИ ПРАВИТЕ САМИ ТЕЗИ ПРЕРАБОТЕНИ МЕСНИ И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ!ИМА ----ЧУДЕСНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ РЪКОВОДСТВА И МАШИНИ В ТЕХНОПОЛИС!...АМА НЕМА КОЙ ДА ЧЕТЕ..... И ДА ГО ИЗРАБОТИ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА
Аз спрях да купувам колбаси, независимо от цената. И на скъпите нямам доверие. Имам хора по селата, взимам половин или цяло животно и си го правя каквото поискам: пастърма, луканки, замразявам си във фризера. Като свърши, спазарявам друга мръвка и така. Е.аха ни майката с отровна храна.
ЕКО-храните са само тези ......КОИТО САМ СИ ПРОИЗВЕДЕШ!ИНАЧЕ ----"ЕКО-ПЪРЖОЛАТА"... СТРУВА ОКОЛО 100-лв!!!АМА ВИЕ НЕ СТЕ НИТО "КРАВАРИ" ......НИТО "СЕЛЯНИ".......ЗАТОВА--ЯЖТЕ СИ *** И СИ СТОЙТЕ У СОФИЯ!!ТАМ Е "ЦЕНТЪРО".......ХА,ХА,ХААААААААААААААА
Клиент откри парчета шпек и суджук в саздърма