51

15151

преди 7 години

Нищо ново? Нееее , ще има нов държавен дълг . За новите заплати от къде толкова пари?Чиновници бол, производители кът.

50

Анонимен

преди 7 години

Прекрасен изборен плакат на управляващата партия ГЕРБ:през гугъла: добричавтогара.старазагора.org/автогара/автобуси-добрич-генерал-тошево

49

ШАРАН БГ

преди 7 години

Защо бе, брате? /44 Герчо с..../ По волята Божия, начело на една държава винаги застават хора с престъпни наклонности!! Там "горе, на високото" нормален,трудов,почтен човек не може да стои! Държавата никога не е била и няма да е на народа и! Стига фалшификации ! На първо време и "република" върши работа ! Ако питаш мен , най-хубаво е да се казва и пише "ББ"!! Нищо общо с нечии инициали-- просто БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ !!!

48

Стоил Парлапанов

преди 7 години

Гъмжило за собствени интереси. Куклата Плевенлиев тарикатски прехвърли въпроса за броя на депутатите на КС, ако това е съд изобщо. Сега калабалъка е същият кой яде кой дроби не се знае. Власт власт и нищо друго. Лукс, комфорт, уж "умни" приказки -ден да мине мандат да тече, мир и любов по улиците, глад и нищета по селата и провинцията и това е. Трайте си и гледайте партийните телевизии.

47

Анонимен

преди 7 години

Как така нищо ново ? Има много нови очаквания . Например - Успешно и ефикасно Управление на ЕС през този мандат . Овладяване на Пазарната Икономока и съобразяването и с интересите на хората . Въвеждане на разумна стоково - парична политика чрез пряк контакт с големите търговски единици . Образование , Правосъдие , Здравеопазване , Сигурност . Ангажиране на Безработните с труд .

46

соцялно слаб депутат

преди 7 години

лапачката да започне!

45

Заслужихме си ги!

преди 7 години

ГЕРБ имаше две алтернативи - "Българска пролет" и "Възраждане".Статукво се променя с масово гласуване. Като видях празните секции в София, логично ГЕРБ спечелиха изборите - те имат 1 милион и сто хиляди гласа от корпоративен вот и семействата им. Резултатът от управлението им за БГ е: 27 милиарда заеми, 2-пъти оставка, фалиране на банка. Да те изберат трети път, говори за тежка диагноза на б-я избирател.Разбира се, веднага поскъпна всичко, това резултатът от управлението на ГЕРБ, ПФ и ДПС.

44

Щирлиц

преди 7 години

Новото ли?Ще продължат благословиите,по адрес на старите другари,които уж избрахме.

43

Лаврентий Павлович

преди 7 години

Като гледам форума, най-добре е ***, които пишат в него врели-некипели, да се върнат във времето преди 1989 г., та да поживят с опашките за всичко, от шпеков салам до тоалетна хартия, с режима на тока, да им нахлуят конфекцията, която единствено се намираше по магазините, да им пускат Христо Кидиков вместо Фреди Меркюри и да гледат ококорени витрините на Корекома. Пък който не слуша, ха в Белене да го превъзпитават с тояги или в Скравена да чук;а камъни.

42

Анонимен

преди 7 години

Хората нищо не очакват, не вярват в нищо от новите / стари / 240. На всички ни е до болка познато на какво са способни и какво да очакваме в бъдеще. От всички 240 никой не мисли за народа. Всеки гледа всячески да се намести в властта с цел да облагодетелства лични и нечий интереси, все слушат някой който им казва нещо.За мен това не е политик, министър или депутат, това е слугинаж който съсипва Държавата.Жалко много жалко, а народа страда 28 години от този вид политика.

41

Аматйори

преди 7 години

До АнонименКак три пъти правиш едно и също и очакваш различен резултат.Не, брато - същото ще е - свинетки, заеми , високи цени, беднотия, хаос в болниците, тук таме някой ще даде фира(кръсти се да не станеш неволна жертва), малко наводнени -компенсирани с безплатни погребения, малко изгорени (и за тях опелото е без пари).Те така.

40

Великият ПодрисоФф

преди 7 години

До АнонименСъгасен съм - Бойко Борисов не обещава като социалистите, Той откровено ЛЪЖЕ. Толкова много откраднаха Герб от България за 8 години, че достойно могат да се нарекат наследници на Тошо от БКП. Господин Борисов ще го пишат в историята като бандитът, който макар и осъден за убийство три пъти е начело на БЪЛГАРИЯ. Нормално е отрепките да му се възхищават.

39

От Турция

преди 7 години

Чакайте сега аз точно събирам багажа за България, а вие викате да емигрираме и т.н. мислех че при вас е демокрацията.

38

АТАКИСТ

преди 7 години

Драскайте си вие, драскайте, а БХ купонясва на ЧРД при наш Воленчо!НЕЩАТА ВЧЕХА ДА СЕ ПОДРЕЖДАТ!

37

Анонимен

преди 7 години

Хайде хайърлия да е да им дадем поне 700 дни па може да променят нещо.

36

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

35

Бурбонска ванилия

преди 7 години

Някой от тези 240 дава ли си сметка колко отговорно е да управляваш цял един народ и да взимаш решения, от които зависят съдбините му? Всичките 240 ли смятат, че наистина са за там?

34

Анонимен

преди 7 години

До 77047 - 34 комунистите сте си така страхливи и продажна из,м,ет знаем го

33

пино4ет

преди 7 години

около 10 камиона натоварени с 4ервен бок,лук .. какво може да о4акваме а решението е на някой стадион и с карте4ниците

32

77047

преди 7 години

До САМИ СМЕ ВИНОВНИ.Имахме и "армия" в която някои изкараха по 40 год. (явно в служба на главните й счетоводители), а после забравиха народ и родина, за които уж се бяха клели...демек, държава от продажници сме си и толкоз!