8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Добре обясни с плоския си мозък смяната на деня и нощта? , обясни смяната на сезоните и другите природни явления. За сателитните снимки ще кажеш че са манипулирани сигурно.

7

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонимен8онанимни друже. малко след като мишобирнаха шефа на роскосмос, се оказа че над 70 двигателя за различни руски ракети са били произведени с несъответстващи на изискванията материали, и като такива са иззети за тотална реконструкция или утилизация. това е почти цялата продукция за съответния клас ракети, на руснаците.

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова са измишльотини на американците понеже космическата им програма е пълна катастрофа и пред закриване. Така де, трябва да минат с нещо пред блеещия матрял..Китай междувременно е практически на нивото на СССР в зенита на силите си. Те първи ще отидат на Луната и то до няколко години. Пък кой знае, може и да решат да направят изненада за 50 годишнината от "кацането".

5

Анонимен

преди 7 години

Нито едните нито другите ходят някъде земята е плоска и не може се ходи никъде

4

Анонимен

преди 7 години

Хамериканците станаха за срам. Космоса принадлежи на Русия!

3

Кирил

преди 7 години

той Арго знай пътя, не се тревожи

2

Анонимен

преди 7 години

Защото трябва да има поне един трезвен на борда.

1

Анонимен

преди 7 години

Какво прави американец на руски кораб? Да си лети на техните, нали са велика нация? Защо щатите не обявят санкции на Русия в космическата област? Защото докато чакат Илон Мъск да ги вози, ще брадясат от чакане!