61

Koko

преди 7 години

Чета, чета и не мога да повярвам колко сте *** да вярвате на руската пропаганда!

60

sport

преди 7 години

До АлиТова сериозно ли?

59

м..да

преди 7 години

А а а, това е гнездо на оси, не знам как ще се справи ,но е добре да се знае от официален източник ,че е творение на САЩ . Подпалиха цяла Латинска Америка,гадовете...по точно -целия свят,имайки предвид и групировките в Сирия,Афганистан и Ирак

58

анонимен

преди 7 години

вместо да спре крьвопролитието в сащ се занимава как да запали света какда се продава ам орьжие как да се увеличат печалбите кога ще бьде арестуванзаради ракетното нападение над сирия

57

патриот

преди 7 години

А кога у нас БСП ще се обърне срещу ментора си? Виждаме как удобно застана като опозиция. Хем да слага прът в колелото на прогреса, хем да не носи формална отговорност?Тука руснаците бият американците по точки. Засега.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76NE-E-E-MA, NE-E-E-MA, NE E IMALO HEMA I DA IMA. TOVA DETO SEKI DEN PO TRI CHETIRI ILI DESETINA SE VARGALJAT POZASTRELJANI IZ ULITSI, MAGAZINI, UCHILISHTA NE E PRESTUPNOST, A CHUDOZJESTVENA SAMODEJNOST, A STRELBATA E SAVREMENNA ELEKTRONNA MUZIKA. DO YOU UNDERSTAND?

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77А уискаджиите, дето държавата им беше наложила свиреп сух режим, след като минаха масово на наркотици, какво да си гледат? Ежедневните масови убийства от безвъзвратно увредените мозъци? А ти, с продънените джобове, смучеш домашна шльокавица от курешки и отпадъци от кофите за ***, и събираш джанки по тротоарите, ти какво гледаш?! Да ти пуснат някой цент за просташкото ти и невежо плюене?

54

Анонимен

преди 7 години

PROVOKAZIA.V USA NEMA PRESTAPNOST-TAZI E IZMISLENA ANTIAMERIKANSKA STATIA ZAPLATENA OT RUSKOTO POSOLSTVO V SOFIA.

53

Хачитурян

преди 7 години

Както го е казал народа:С техните камъни, по техните глави" !Скапаната им американска демокрация /на много богатии крайно бедни хора/ до това води . . .

52

Анонимен

преди 7 години

Кухи американски ***

51

байхейс

преди 7 години

видяхте ли как жалката империя на Уол Стреет-ските евреи си подви опашката и си изнесе "мощната" флота далеч от бреговете на Корея !?Глупостта, алчноста и корупцията са погубили не една империя .......

50

Анонимен

преди 7 години

Като по правило и тази статия за проблемите на САЩ е основана на руски информационни централи.Това е все едно да се информираме за ъндърграунда в Новосибирск от американски телевизонен канал.

49

онбашията

преди 7 години

то хубаво, ама докато най-долен съдия може да му блокира указите, нищо няма да направи. да хваща самолета, да се помирява с цар путин, и да вземе назаем малко специалисти по чай с полоний, че иначе само с приказките ще си остане

48

Стар комунист

преди 7 години

Това което за тях е непосилна задача, за нас беше толкова леко, че дори не сме го формулирали като проблем за решаване. Кокошкари дето обират на хората вилите, дребни тарикати и мошеници имаше, но такива неща като организирана престъпност беше напълно немислимо да съществуват.

47

смЕх

преди 7 години

Странно всичките им отрочета (черните ескадрони в централна Америка,муджахедите и ал каида в Афганистан, ИД в Ирак и Сирия) накрая се обръщат срещу тях и чак тогава краварите започват героично да ги "унищожават".

46

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо обеща да се бори срещу употребата на химическо оръжие. В Сирия се бори с томахавки, но какво прави в Мосул след химическата атака на терористични групировки? Защо мълчи Дончо? Иванка не е ли в транс?

45

Анонимен

преди 7 години

Те сами всичко си създават Скоро и извънземни ще си направят време е вече

44

Факт

преди 7 години

Престъпността е вечна по принцип,но при капитализма е важна част от системата-служи за тероризиране и подчиняване на обществото,отклоняване на вниманието му.Интересното е,че и при комунизма също никой не тръгна да я изкоренява напълно,а криминалните бяха третирани по-меко от политическите!Което идва да ни каже нещо....

43

Анонимен

преди 7 години

Каква борба със Съветския съюз, ум да ти зайде. Биеха се срещу сандинистите, които бяха подкрепяни от СССР.

42

USA

преди 7 години

Ако това което ни се поднася е вярно, а не поредната манджа от менюто ( тролско ), че то у нас е по зле