6

Анонимен

преди 7 години

Сега докато мине председателството на българия в ес, основно ще се правят ремонти и ще се краде в софия и местата, през които ще минават хрантутниците от брюксел, след като мине председателството, основно и само ще се краде докато може, ако изкара новото правителство докрай - изкара, ако не изкара, да му мислят тези след това, българия е потънала в проблеми и като гледам само ще става по-зле, особено в провинцията. Ще остане 1 град, вече съм сигурен, и то до 10 години.

5

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете, че чиновниците от брюксел са мн по-важни от нормалните хора в България. На никой не му пука, че сега 6 месеца ще е пълен абсурд да отидеш до летището, важното е като дойдат прасенцата от брюксел да видят колко хубаво са похарчени парите им, да си кажат тази България колко добре се развива, хаха, докато цялата провинция е потънала в безлюдие и мизерия, да ги прекарат през ихтиман и ромската махала, ахахах. Жалка история е България, най-тъпата страна, с най-тъпите хора.

4

Гост

преди 7 години

Ако бяха направили и второто локално и тогава да затворят булеварда, щяха да бъдат избегнати задръстванията. Поредното недомислено нещо , което се върши!

3

До 1

преди 7 години

Тази Източна тангента, за която пишеш и да я разширят, няма да се променят много нещата. С тези гърбици през 10 метра и притичващи пред колите, пак ще си е същото. Неспасяемо е там положението, а е потенциално добра алтернатива на основния път до летището.

2

До Общината

преди 7 години

К'ва лента? Кви пет лева? Ето ви идея за подобряване на въздуха:Направо с багера и да направят по 4 ленти в посока между летището и Ботевградско.Хем по-чисто, хем по-екологично (няма да минаваме на 1ва през еднометровите легнали полицаи), хем по-бързо.

1

Анонимен

преди 7 години

"Ще бъде използван и старият път към летището - бул. "Христофор Колумб"."Старият път до летището беше Цариградско шосе, бул. Асен Йорданов и част от бул. Христофор Колумб (около 1,7 km).