104

Нфб

преди 7 години

редно е руски и китайски ядрени подводници да се настанят край флорида за да пазят сащ....

103

Не разбира от войни

преди 7 години

И двамата казват че ще отвърнат на удара.С една дума ако на някой не му прещрака пипето у тиквата пръв да хвърли,няма да се хвърлят ядрени бомби.Сега да види чие пипе е по стабилно.

102

Гост

преди 7 години

Интересна демагогия - започнаха всичко с това че ще ги бомбят понеже са непослушни, предизвикаха реакцията им, а сега като пазители на мира декларират решителност и готовност да отблъснат всяка атака.

101

Нещо ми е неясно

преди 7 години

Къде зачезна старото 50-годишно корито "Карл Винеснт" уж самолетоносач? Пореше гордо вълните към КНДР, но там пукна нещо и ето го в Индийския океан - развил рекордна скорост за годините си при това!А как е говорил на борда на "Роналд Рейгън", като той е на ремонт? Изгонили ли са заварчиците и бояджиите?

100

Анонимен

преди 7 години

До Боби то пък -- с 300 да не би да е нещо особено 40 годишна зенитка с 30 км обсег

99

до един гъз

преди 7 години

Да,щото държави като Ирак,Либия и други подобни бяха едни прекрасни ислямски кътчета където мюсулманите се множиха като зайци,преди да се намеси САЩ.Дай да ги оставим да станат 20 милиарда и на ден да тръгват към Европа по два милиона гладни бежанци,така ли.Или да оставим разни диктатори да затварят по 20 милиона човека в държави-затвори.Ти северно-корейците питаш ли ги дали им е хубаво да живеят така.Щото например те нямат интернет където да споделят мисли,те имат забрана да мислят квото и да е

98

един гъз

преди 7 години

До тямноого демократичните американци , преливат от демокрация та чак се поосраха , трябва някой да ги научи да *** където е положено , изпоосраха половината свят

97

Анонимен

преди 7 години

Никой не е длъжен да играе по свирката на САЩ. Те като какви се явяват за да налагат определения , ограничения и заплахи. Освен тях в света има още над 200 държави. Тяхното мнение тежи точно толкова колкото и на Суринам

96

Jhon

преди 7 години

До обективенАбе необективен-ако русия спре да застава срещу целия сбят с нейното вето,ние нормалните няма да се занимаваме нито с червена Корея,нито със Сирия-понимаеш другарю ***?

95

тя

преди 7 години

Защо подклаждате бе вашта мама американска!?

94

тя

преди 7 години

Да им пусне С.Корея няколко атомни бомби , за да видят и американците как се гине при война!

93

тя

преди 7 години

Тези американци все се въртат около Русия и потклаждат войни!Северна Корея не им е приятел , значи има "режим" и трябва да се "удари"!

92

Анонимен

преди 7 години

"като латерна си бе, давам ти официална статистика , че Раша намалява с 20 млн от 1989,"------------------------хаха, лъж.ец:) Русия - 1989 е 147 милиона, а през 2013 е 143 млн. Съвсем леко понижение, но не е необратимо. За разлика от нея България изчезва...

91

дедо Поп

преди 7 години

Ако някоя сутрин видите че слънцето изгрява от запад, да знаете че на Путин не са му издържали нервите,,,

90

айде путинофила,

преди 7 години

като е толкоз зле тук, чупка При путин! Там има газ, оръжие, православие водка...хахах *** рублев! Колко ти е тарифата, да ми направиш фелацио и на мен! мн. си добър явно!

89

а стига

преди 7 години

като латерна си бе, давам ти официална статистика , че Раша намалява с 20 млн от 1989, ти си копваш мръсотиите. Като не ти харесва в България и Ес, марш в Русия! Да си отживееш хахаххаха

88

защо

преди 7 години

ми режеш коментарите, другарю? Пак повтарям - 96 и 97 пишат откровени лъжи! А тва дето америка щяла да ходи боса и гола без китай - смееех!

87

до 95

преди 7 години

е де, няма значение темата, важното е да си копнеш опорноите точки, да заработиш рублите... А междувпрочем, знаеш ли, че русия за тези 27 години и тя е намаляла значително по население? От 150 млн вече гони 130. За нея важи също писаното от теб!

86

Анонимен

преди 7 години

Америка е задлъжняла към комунистически Китай. В Китай произвеждат дори обувките си. Ще ходят боси и гладни без Народна Република Китай. Капитализъмът се оказа едно недоносче.

85

Катин е менте

преди 7 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.